Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

İDO Yenikapı'da TAV 'ayrıcalığı'

İDO Yenikapı'da TAV 'ayrıcalığı'

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-14 11:40:56

İDO Yenikapı'da TAV 'ayrıcalığı'
TAV İşletme Hizmetleri, havalimanlarındaki ayrıcalıklı hizmetlerini Yenikapı iskelesinde açılan özel yolcu salonuyla İDO yolcularına da sunmaya başladı.

TAV Havalimanları iştiraki TAV İşletme Hizmetleri'nden yapılan açıklamaya göre, 7 ülkede toplam 18 havalimanında faaliyet gösteren şirket, konforlu bir seyahat konusundaki deneyimini havalimanlarının ardından denizyolu yolcularına da sunmaya başladı.

TAV İşletme Hizmetleri, İDO Yenikapı iskelesinde açılan primeclass lounge ile özel olarak tasarlanan 150 metrekarelik alanda yolculara konforlu bir ortam sağlıyor.

İDO Yenikapı iskelesindeki özel yolcu salonunda oyun odası, Wi-Fi, deniz manzaralı teras, business corner, bagaj saklama alanı, TV üniteleri, zengin açık büfe ve içecek çeşitleri sunuluyor. TAV Passport Kart sahipleri bir misafirleriyle birlikte salondan ücretsiz yararlanabilirken, İDO Miral Kart sahipleri 20 TL, diğer yolcular ise 25 TL karşılığında giriş yapabiliyor.

-"Yıl sonuna kadar 30 yeni nokta açmayı planlıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan, şirket olarak Türkiye'de ve yurt dışında hızla büyüdüklerini belirterek, "Özel yolcu salonu işletmeciliğinde hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz" ifadesini kullandı. İDO Yenikapı iskelesindeki primeclass lounge ile havalimanları dışındaki ilk yolcu salonu işletmesini hizmete açtıklarını dile getiren İşbulan, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl 2,5 milyon yolcunun geçtiği Yenikapı'da misafirlerimizi TAV'ın ayrıcalıklarıyla buluşturuyoruz. Önümüzdeki dönemde İDO ile iş birliğimizi güçlendireceğiz. İlk etapta Bursa ve Bandırma hattındaki feribotlarda VIP odaları hizmete alarak sunduğumuz ayrıcalıklı seyahat deneyimini, iskeleden yolculuk sürecine de aktaracağız. Mudanya iskelesinde de bir özel yolcu salonu açmak üzere hazırlıklarımız sürüyor. Havalimanlarıyla birlikte yıl sonuna kadar şu an işlettiğimiz 31 özel yolcu salonuna 30 yeni nokta eklemeyi planlıyoruz."

Haber Ara