Dolar

32,3615

Euro

34,9951

Altın

2.326,20

Bist

9.102,47

İDDEF 1.5 milyon hisseyi ihtiyaç sahibine ulaştırdı

İDDEF, 2010 yılında başladığı Yurtdışı Kurban Organizasyonu çerçevesinde bu yıl 33 ülke 94 bölgede kurban kesimini gerçekleştirdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-07 18:51:30

İDDEF 1.5 milyon hisseyi ihtiyaç sahibine ulaştırdı

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), Kurban Bayramı vesilesi ile Asya, Afrika ve Balkanlar'da, aralarında Arakan ve Somali'nin de bulunduğu 33 ülkede gerçekleştirdiği kurban kesiminde yurtiçi ve yurtdışındaki destekçilerin yoğun ilgisi ile emanet aldığı 30 bine yakın hisseyi bir buçuk milyona yakın gerçek ihtiyaç sahibi kişiye ulaştırdı.

BİLGİLENDİRME MESAJI GÖNDERİLDİ

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu, aldığı kurban emanetlerinin kesimini gerçekleştirdikten sonra emanet sahiplerine kurbanlarının kesildiğine dair bilgilendirme mesajı da gönderdi. Bunun yanında iddef.org web sitesi üzerinden de bağışçılar kendileri kurbanlarının hangi ülkede kesildiğini öğrenebildi.

FARKLI İNSANİ YARDIM FAALİYETLERİ BULUNUYOR

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İDDEF'in, Ramazan ve Kurban organizasyonlarının yanında; yurtdışında medrese ve külliye inşası, talebe ve hoca sponsorlukları gibi eğitim desteği ile birlikte su kuyusu ve tarım projeleriyle de insani yardım faaliyetlerinde de bulunuyor.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara