Dolar

32,3285

Euro

35,0907

Altın

2.295,89

Bist

9.036,63

İçişleri valileri Ankara’ya çağırdı

İçişleri Bakanlığı'nın son dönemde artan bombalı saldırılar nedeniyle valileri Ankara'ya çağırdığı öğrenildi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-19 05:26:32

İçişleri valileri Ankara’ya çağırdı

Milliyet'in haberine göre; PKK'nın eylemlerini yoğunlaştırması üzerine, Ankara, özel güvenlik önlemleri almaya yöneldi. Beştepe'de toplantının sürdüğü saatlerde, İçişleri Bakanlığı da, valileri Ankara'ya çağırdı.

 FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından olağünüstü hal ilanı çerçevesinde  bir dizi önlem alındı. Siyasetin ve toplumun kapsamlı mutabakatı çerçevesinde FETÖ - PYD yapılanmasının devletten temizlenmesi çerçevesinde bir dizi önlem alınırken, PKK'nın son günlerdeki eylemlerinin artması dikkat çekici bulundu.

GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

PKK'nın eylemlerinin ardından bu akşam Cumhurbaşkanlığı'nda güvenlik toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın başkanlık yaptığı toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve ilgili bakanlar ile güvenlik bürokrasisi yetkilileri katıldı.

Cumhurbaşkanlığı'ndaki toplantının sürdüğü saatlerde, İçişleri Bakanlığı da, valileri Ankara'ya çağırdı.

FETÖ, PKK, IŞİD

Valiler ile yapılacak toplantının gündemi, darbe girişimi ve terör eylemleri. Toplantıda, FETÖ, PKK ve IŞİD kaynaklı terör eylemlerine karşı kapsamlı değerlendirmelerde bulunulması bekleniyor. Terör tehditlerine karşı alınacak önlemlerin de, toplantıda  detaylı bir biçimde ele alınacağı belirtildi.

Haber Ara