Dolar

32,6000

Euro

34,7355

Altın

2.498,92

Bist

9.524,59

İçişleri Bakanı Altınok:

İçişleri Bakanı Altınok:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-08 11:26:58

İçişleri Bakanı Altınok:
İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Devlet istediği takdirde, hiçbir örgütün devletle baş edebilme şansı yoktur. Baş edemeyeceğini de inşallah bütün milletimiz ve bütün dünya görecektir" dedi.

Merkez Yıldırım ilçesindeki Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret eden Altınok, 1 Kasım'daki Milletvekili Genel Seçimi'nin sağlıklı yapılması için çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların hür iradesinin sandığa yansıyabilmesi için denetim ve kontroller yapıldığını anlatan Bakan Altınok, "Kamu düzeni ve güvenlik içinde, vatandaşın huzur ve asayişini sağlayarak bu seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasının gayretini gösteriyoruz" diye konuştu.

Son dönemdeki terör olaylarına da değinen Altınok, birilerinin maşalığını yapan bölücü terör örgütünün, vatanın evlatlarına kurşun sıktığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Al bayrağı göndere çektiğimiz o şehitlerin acısını yüreğimizde hissetmekteyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlüdür, hiçbir terör örgütüne, hiçbir örgüte pabuç bırakacak durumda değildir. Allah'ın izniyle çok iyi bir mücadele götürüyoruz. Arkadaşlarımız kahramanca çalışıyor, büyük bir fedakarlık örneği gösteriyor. Devletin ve milletin, birlik ve bütünlük içinde bu belanın üstesinden geleceğinin en büyük göstergesi, bu kahraman kardeşlerimizin verdiği mücadeledir. Ülkemizde hiçbir terör örgütü mensubu kalmayıncaya dek mücadeleyi sürdüreceğiz. Devlet istediği takdirde, hiçbir örgütün devletle baş edebilme şansı yoktur ve baş edemeyeceğini de inşallah bütün milletimiz ve bütün dünya görecektir."

Bakan Altınok'a konuşmasını tamamlamasının ardından, federasyon başkanı Ömer Ömeroğulları tarafından çini bir vazo hediye edildi.

Haber Ara