Dolar

32,4781

Euro

34,9319

Altın

2.435,57

Bist

9.716,77

İçimize Sızanlar

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-26 08:26:24

İçimize Sızanlar

Müslüman kesime sızmış solculara, Marksistlere, Siyonistlere, Kripto Yahudilere, Kripto Hıristiyanlara, iki kimliklilere, Pakradunilere, Sezar dini mensuplarına çok dikkat edilmeli, onlar en âdil yollarla tespit edilmeli, tard edilmeli, zararları önlenmelidir. Bu yapılmazsa büyük kötülükler zuhur edecektir.

***

İslam dini şahısları putlaştırmayı, onlara tapmayı şirk olarak görür. Müslümanlar, şahısları putlaştıran ideolojilerin kölelerinden uzak durmalıdır.

***

İslam dini rüşveti haram kılmıştır. Resulullah (Salât ve selam olsun ona) “Rüşvet alan da veren de Cehennemdedir” buyurmuştur. Rüşvetin yaygın olduğu bir toplum, bir ülke çökmeye mahkûmdur.

***

Komşumuz İran ve Çin gibi ülkeler büyük miktarda rüşvet alanları idam ediyor. İbret alalım.

***

İslam feministlerine, feminist ilahiyatçılara: Resmî izin belgeleriyle KDV'li seks köleliği yapılmasını yüksek sesle tenkit ve protesto etmezseniz samimiyetsiz, ikiyüzlü, riyakâr olursunuz. Devletimiz seks köleliğine, resmî ruhsatlı ve vesikalı fahişeliğe izin vermeyeceğine dair uluslararası kadın hakları sözleşmelerine imza koymuştur. Diyanet İşleri Başkanlığındaki kadın feministlerin bu konuda sessiz kalmaları gariptir.

***

Son iktisadî buhrandan sonra, kâğıt fiyatlarının iki misline çıkması dolayısıyla yüzlerce yayınevi çok zor duruma düşmüş, kapanma batma durumuna düşmüştür. Yerli kâğıt fabrikalarının satılması çok kötü felaket sonuçlar vermiştir. Bu konuda geçerli çareler ve çözümler aranmalıdır.

***

Bütün illerimize doğal gaz getirilmiş... Doğal gaz muazzam miktarda döviz ödenerek dışarıdan alınan pahalı ve lüks bir yakıttır. Doğal gaz ısıtmaz, yakar.

**

Bir balıkçı 40 kiloluk bir kılıç balığı yakalamış, medya fotoğrafını bastı. Bendeniz 40'lı yıllarda yatılı okulda okurken, kış aylarında 850 öğrenciye zaman zaman kılıç balığı yedirilirdi. Kılıç balığı, kalkan, mercan ve daha nice kıymetli ve lezzetli balıklarımızın kökünü kuruttuk. Vatandaşın biri kılıç balığı tutunca büyük hadise oluyor.

***

Anne babalara: Çocuklarınızın boylarını ve kilolarını ölçünüz, kilosu boyunun son iki rakamından büyükse obezlik tehlikesi başlıyor demektir. Derhal tedbir alınız ve fazla kilolarını vermesini sağlayınız.

***

Kendilerini ahlaklı, dindar, doğru dürüst gösteren ama ahlaksızlıklarla mücadele etmeyen, nehy-i münker yapmayanlara: Asıl ahlaksız sizlersiniz.

***

Faziletli bir zat olan Millî Eğitim bakanımız Ziya Selçuk beye Cenab-ı Hak yardım etsin. İşi, vazifesi, hizmeti gerçekten çok zor. Eğitim Türkiye'nin en önemli işidir. Bu konuda başarılı olamazsak bocalar dururuz.

**

Bundan otuz sene önce orta halli ailelerin yaşadığı huzurlu bir mekân olan o sokağı ve civarını bir meyhaneler ve batakhaneler semti haline getiren zihniyete yazıklar olsun!

***

Sarı yelekliler kalkışması Fransada oluyor da, İngilteredeAlmanyada niçin olmuyor?

***

Menemen vak'asının yıldönümü dolayısıyla bir kısım çağdaşlar Kubilayı andılar ama Müslüman kesim şehid-i muhterem Şeyh Erbilli Esad efendiyi anmadı.

***

Aleyhimde yalanlar, dolanlar, iftiralar kusanlara: İddialarınızı isbat edemezseniz, namussuz şerefsiz haysiyetsiz olacaksınız.        

***

Resmî sektörde otomobil, konaklama, seyahat lüksü ve israfı varsa bunlara derhal son verilmelidir.

***

Nazım Hikmet Mustafa Kemal'i yıkmak, devirmek istiyordu. Yakalandı, uzun müddet zindanda kaldı. KemalcilikleNazımcılık bir arada yürümez. Zamanımızda hem Kemalci hem Nazımcı olanlar var. Bu nasıl oluyor?

**

Devletin ve belediyelerin bütçelerini tırtıklayan hain fareler...

***

Yalan aldatıcı reklâm ve ilanlarla kazanılan para haramdır.

***

Nefis olmayan döneri, nefis döner diye satmak İslam ahlakına aykırıdır.

***

Cuma Ezanı okununca Müslümanlar işyerlerini, dükkânlarını, bürolarını, atölyelerini kapatıp camiye Allahı anmaya gitmelidir. Cuma ezanından, namaz bitinceye kadar yapılan ticarette, elde edilen kârda hayır yoktur, şer vardır. Diyanet bunu Müslüman halka anlatmalıdır.

***

Bütün İmam-Hatip okullarındaki bütün öğrenciler, vakit namazlarını okul camiinde, okul imamının ardında cemaatle kılmalıdır. Bu yoksa o okullar din okulu olmaz.

***

Küçük orta dereceli sarsıntılarla deprem, geliyorum diyor. Medya yazıyor, haber veriyor ama tedbir alınmıyor.

***

Bir deprem uzmanı akademisyen, depreme karşı güvenli sağlam binalarda oturunuz demiş.  Öyle binalar var mı? Varsa yüzde kaç? Bundan yıllarca önce Fatih Akdeniz caddesindeki bütün binalar incelenmiş, büyük bir depremde yıkılmayacak sadece üç bina çıkmıştı!..

***

Hilafetin 1924'te ilgasından sonraki on beş yirmi yıl boyunca İslam'a ve Ümmete yapılan zulümler, düşmanlıklar hakkında resimli ve belgeli 160 sayfalık bir kitap çıkartılmalı, bundan en az bir milyon adet basılmalı ve halka ulaştırılmalıdır. Bu hizmeti kim, hangi kurum yapacak?

***

Beş istidatlı öğrenciye ayda bir iki kere özel dersler vermeyi düşünüyorum. Osmanlıcayı iyi bilmeleri birinci şart. İkincisi beş vakit namaz kılmak. Üçüncüsü Ehl-i Sünnet mezhebinden olmak.

***

Uyarı: Mutfağa gidiniz, bir avuç bulgur alınız ve pencere kenarına dökünüz. Aç bir kuş onu yiyecek, size sevap yazılacaktır. Siz, kuşun bulgura olan ihtiyacından çok daha fazla bu sevaba muhtaçsınız. Selam ederim.

Haber Ara