Dolar

32,5499

Euro

34,8837

Altın

2.430,58

Bist

9.645,02

İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi? Tatlıses'ten 'saç ektirdi' iddiasına açıklama

İbo Show'un yeni bölüm tanıtımında saçlarındaki değişim ile dikkat çekti. Sanatçıyı görenlerin kafasında İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi? sorusu oluştu. Peki İbrahim Tatlıses gerçekten saç mı ektirdi yoksa kozmetik bir oyun nedeniyle mi saçları gürleşti. Tatlıses'ten 'saç ektirdi' iddialarına yönelik açıklama geldi. İbrahim Tatlıses açıklamada 'Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı' dedi. İbrahim Tatlıses saç ekimi iddiasına ilişkin detaylar haberimizde olacak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-20 14:56:40

İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi? Tatlıses'ten 'saç ektirdi' iddiasına açıklama

İbo Show'un yeni bölüm tanıtımında saçlarındaki değişim ile dikkat çekti. Sanatçıyı görenlerin kafasında İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi? sorusu oluştu. Peki İbrahim Tatlıses gerçekten saç mı ektirdi yoksa kozmetik bir oyun nedeniyle mi saçları gürleşti. Tatlıses'ten 'saç ektirdi' iddialarına yönelik açıklama geldi. İbrahim Tatlıses açıklamada "Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı" dedi. İbrahim Tatlıses saç ekimi iddiasına ilişkin detaylar haberimizde olacak.

İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi?

Star Tv ekranlarında uzun süre aradan sonra yeniden yayınlanmaya başlayan İbo Show'un yeni bölüm tanıtımında İbrahim Tatlıses'in görünütüsü dikkatlerden kaçmadı. Saçlarındaki değişim izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. İzleyiciler İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi? sorusunu internetten aramaya başladı. Sosyal medyada da çok koşulanlar arasına giren iddia üzerine İbrahim Tatlıses'ten bir açıklama geldi. saç ektirdiği hatta yeni imajı için 100 bin lira harcadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses saç ekimi iddiasına ilişkin şunları dedi: "Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı."

İbrahim Tatlıses saç mı ektirdi (2)

Tatlıses'ten 'saç ektirdi' iddiasına açıklama

Yeni saçlarına ve tarzına 100 bin lira harcadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses'ten flaş bir açıklama geldi. Tatlıses Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Tatlıses Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak "Ne botoks ne saç ektirme hepsi uydurma ben şimdiye kadar neydiysem yine oyum merak etmeyin. İbo sizi İbo'nuz değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" dedi.

 

Haber Ara