Dolar

32,6000

Euro

34,7355

Altın

2.498,92

Bist

9.524,59

İbrahim Kalın'dan FETÖ elebaşının iadesi ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sabah saatlerinde Türkiye'ye geleceği iddialarını ''Bize ulaşan böyle bir şey yok şu anda ama FETÖ ile mücadele konusunda kararlığımız tamdır' ifadelerini kullandı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-17 06:09:26

İbrahim Kalın'dan FETÖ elebaşının iadesi ile ilgili açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), ilk kez Atatürk Kitaplığı'nda başlattığı "Hiç Kapanmayan Kütüphane Projesi" kapsamında, Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğüne bağlı Kartal Muallim Cevdet Kütüphanesinin İstanbullulara 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başlaması dolayısıyla program düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da programa katıldı.

"Bize ulaşan böyle bir şey yok şu anda ama FETÖ ile mücadele konusunda kararlığımız tamdır"

Kalın, bir gazetecinin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sabah saatlerinde Türkiye'ye geleceği iddialarını sorması üzerine de şunları söyledi:

"Bize ulaşan böyle bir şey yok şu anda ama FETÖ ile mücadele konusunda kararlığımız tamdır. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, en üst kademesinde en alt kademesine kadar bu ihanet şebekesine karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Bugüne kadar hamdolsun dünyanın pek çok ülkesinde çok önemli mesafeler aldık. Dost ve müttefik ülkeler bu FETÖ terör örgütünün sadece Türkiye'de değil, o ülkelerde de nasıl büyük bir tehdit oluşturduğunu kavramaya başladılar.

Yanlış hatırlamıyorsam, 20'ye yakın ülkede FETÖ okulları kapatıldı ya da Maarif Vakfına devredildi. Bu çalışmalarımız devam edecek. Onların hamisi, koruyucusu, yönlendiricisi, akıl hocaları kim olursa olsun, onlara karşı bu milletin dik duruşu 15 Temmuz ne idiyse bugün de aynıdır. Cumhurbaşkanımızın da bu konudaki kararlığı tamdır. Gerek dinimize inanç, itikat ve akide noktasında gerekse ülkemize siyasi ve toplumsal noktada verdikleri hasar artık herkes tarafından bilinmekte, görülmektedir. Bu yalan, ihanet ve sapkınlık şebekesine karşı mücadelemiz kararlılıkla her satıhta devam edecek."

Haber Ara