Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

İbrahim Çağlar'lı 'Payitaht Abdülhamid' yarın seyirciyle buluşuyor

'Payitaht Abdülhamid' dizisinin 30. bölümü yarın yayınlanacak. Geçen hafta hayatını kaybeden İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar da yeni bölümde konuk oyuncu olarak bulunacak.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-21 15:46:46

İbrahim Çağlar'lı 'Payitaht Abdülhamid' yarın seyirciyle buluşuyor

Sultan 2. Abdülhamid Han'ın hükümdarlık yıllarını konu edinen "Payitaht Abdülhamid" dizisinin 30. bölümü yarın seyirciyle buluşacak.

Geçen hafta hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar da yeni bölümde konuk oyuncu olarak bulunacak.

Çağlar, TRT 1'de yayınlanan dizinin son bölümünde, "Dersaadet Ticaret Odası'nı kurduran İbrahim Efendi" rolünde yer alacak.

Yaklaşık 4 senedir İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Çağlar, dizinin Kocaeli'ndeki platosunda 10 Aralık'ta kamera karşısına geçmiş, gün boyu çekimlere katılan Çağlar, sabaha karşı vefat etmişti.

ES Film yapımcılığında çekilen dizide, Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ali Nuri Türkoğlu ve Kaan Turgut gibi birçok isim rol alıyor.

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği dizinin son bölümün konusu özetle şu şekilde:

"Parvus'un yakalanması bütün dünyayı ayağa kaldırır. Vladimir, Karaso ve Herzl'in iş birliğiyle Payitaht'ta ayaklanmalar olur. Sultan Abdülhamid hem dış ülkelerin baskıları hem de içeride ayaklanan tüccarlar ve gayrimüslim tebaa ile uğraşmak zorunda kalır. Tahsin Paşa, köydeki anasıyla vedalaşıp İstanbul'a doğru yola çıkar ama çok sevdiği hünkarına kavuşması kolay olmayacaktır. Paşalarından birinin ihaneti bu kez Sultan Abdülhamid'i can evinden vurur."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara