Dolar

32,3145

Euro

35,1153

Altın

2.288,86

Bist

9.048,33

İbo Show konuğu Bedia Akartürk aslen nereli, evli mi? Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında?

Bu hafta İbo Show'un konukları arasında Bedia Akartürk yer alıyor. Her cumartesi Star Tv'de yayınlanan programın konukları geceye damga vuruyor. Türk Halk Müziği sanatçısı Akartürk, İzmir Radyosu'nda çalışmaya başlamış daha sonra Ankara Radyosu'nda geçerek burada emekli olmuştur. Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Bedia Akartürk nereli, evli mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-20 22:52:24

İbo Show konuğu Bedia Akartürk aslen nereli, evli mi? Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında?

Bedia Akartürk bu akşam İbo Show konuğu olarak ekrana gelecek. Ailesinin tek çocuğu olarak İzmir'de dünyaya gelen Akartürk, İzmir Radyosu'nda çalışma hayatına başlamıştır. Birbirinden değerli eserlerini seslendirecek olan Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Bedia Akartürk nereli, evli mi?

BEDİA AKARTÜRK KİMDİR?

Bedia Akartürk, 4 Şubat 1941 yılında İzmir Ödemiş'te doğmuştur. Bedia Akartürk, ailenin tek çocuğudur. Ailenin tek çocuğu olması dolayısıyla babasının soyadını hiç değiştirmeden Akartürk olarak devam ettirmiş ve adını hiç değiştirmemiştir.

Bedia Akartürk Sanat hayatına yine doğup büyüdüğü İzmir'in Ödemiş ilçesinde başlamıştır, daha sonra yaşını büyüterek İzmir Radyosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı 9 yıl İzmir Radyosu'nda edindiği birçok tecrübenin ardından Ankara Radyosu'nda geçmiştir.

Sanatçı sanat hayatını Ankara Radyosu'nda devam ettirmiş ve yine Ankara Radyosu'ndan emekli olmuştur, özellikle o dönemde herkese nasip olmayan Paris Olympia'da muhteşem bir konser veren sanatçı Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmiştir.

Haber Ara