Dolar

32,5261

Euro

34,6059

Altın

2.489,73

Bist

9.548,09

İbo Show efsanesi geri döndü! İbo Show 2020’nin ilk bölümünde neler yaşandı?

İbrahim Tatlıses, İbo Show programıyla yıllar sonra ekranlara geri döndü. Tam 19 yıl boyunca izleyiciyle buluşan İbo Show’a, İbrahim Tatlıses’in 2011 yılında silahlı saldırıya uğraması sonrası ara verilmişti. Dün tekrar ekranlara dönen İbo Show yine fırtınalar estirdi. İşte İbo Show 2020 ilk bölümünde yaşananlar…

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-15 14:55:50

İbo Show efsanesi geri döndü! İbo Show 2020’nin ilk bölümünde neler yaşandı?

İbo Show, yıllar sonra yeniden sevenleri ile buluştu. İbrahim Tatlıses'in konukları Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Serez oldu.

İbrahim Tatlıses'in uzun bir aradan sonra yayınlanması sosyal medyanın da gündemine oturdu. Programda eğlenceli dakikalar yaşanırken zaman zaman duygusal anlarda yaşandı.

Ünlü sanatçının dostu Aydemir Akbaş, Tatlıses'in vurulduğu geceden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Otuz beş sene içerisinde sadece 1 kez İbrahim Tatlıses'in yanına gitmediğini söyleyen Akbaş; “Bir gece gitmedim. 35 senedir her gece gidiyorum sadece bir gece gitmedim ya. Levent'te Galatasaraylılar camiasındaydım. Mağlup olduk ve hüzünlüydüm. Köprüdeyken haber aldım. Gece bir buçukta telefon geldi. Şoförden dönmesini istedim. Bir gece gitmedim sadece... Halbuki 35 senedir ben buradayım. İbrahim arabayı kullanır ben yanında. Eğer şoför olursa o kullanır, İbrahim arkada ben gene önde...” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İBRAHİM TATLISES'E NE OLMUŞTU? NE ZAMAN VURULDU?

14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine bağlandı. Doktorlar tarafından yapılan resmî açıklama şöyleydi; "Sanatçının hayatî tehlikesi var ama ilk başladığımız noktaya göre daha az." Saldırıda İbrahim Tatlıses'in asistanı Damla Buket Çakıcı da yaralanmıştır. Gri Fiat Linea marka arabadan yapıldığı öğrenilen saldırı hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılmış, 16 Mart 2011 tarihi itibarıyla araç bulunmuştur. Suikastın bir numaralı zanlısı Abdullah Uçmak yakalanmıştır.

İki hafta boyunca Acıbadem Maslak Hastanesi'nde yoğun bakımda kalan sanatçı, 28 Mart 2011 günü doktorlarının yaptığı açıklamaya göre yoğun bakımdan çıkarılmıştır, böylece hayati tehlikesi ortadan kalkmıştır.6 Nisan 2011 tarihi itibarı ile ailesi tedavilerin Almanya da sürdürülmesi isteği ile Tatlıses'i Türkiye Cumhuriyeti'ne ait uçakla Almanya'ya götürmüşlerdir. Sonraki yıllarda Miami, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyada en iyiler arasında bulunan Amerikalı beyin cerrahları tarafından tıbbi beyin operasyonu yapılmıştır.

Haber Ara