Dolar

32,5518

Euro

34,8868

Altın

2.430,33

Bist

9.645,02

İBN Haldun geleceğe 'rehberlik' edecek

‘İHÜ Tercih Tanıtım Günleri’ 4 ila 14 Ağustos'ta öğrencilerin kariyer planlamalarında rehberlik edecek

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-09 14:19:32

İBN Haldun geleceğe 'rehberlik' edecek

İBN Haldun Üniversitesi tercih günlerinde akademik kariyerinin dönüm noktasında bulunan öğrencilere bir nevi yol göstererek geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir misyonu da sağlamış olacak... İHÜ'nün Yeni Külliyesinin kapılarının ilk kez ziyaretçilere açacağı tanıtım günlerine aday öğrenciler ve aileleri, kulliyensenin.ihu. edu.tr web sitesinden randevu alıp katılım için başvuruda bulunabilecek.

DOĞRU ÜNİVERSİTE DOĞRU TERCİH

İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) üniversite tercihi öncesi aday öğrencilerin en doğru tercihi yapabilmeleri için 4-14 Ağustos'ta  ‘İHÜ Tercih Tanıtım Günleri' etkinliği düzenleyecek. Tercih Tanıtım Günleri kapsamında profesyonel isimlerden öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti de verilecek. Tercih danışmanları aday öğrencilerin seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında bilgi verirken, kendileri için en uygun ve doğru tercihleri yapabilmeleri noktasında aday öğrencilere destek verecekler.

HOCALARLA BULUŞMA İMKANI

Öğrenciler ayrıca bizzat ilgi duydukları bölümlerin hocalarıyla da tanışma imkanı bulup, İHÜ akademisyenlerinden lisans dersleri, dil eğitimleri ve staj imkânları hakkında bilgi alma fırsatına sahip olacaklar. Tanıtım ekibinin İHÜ'nün eğitim, yurt, burs ve sosyal-kültürel-sportif imkânları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapacakları Tercih Tanıtım Günleri'nde, aday öğrencilerin, çift anadal ve yandal olanakları, İHÜ'nün yurt dışı bağlantıları ve bölümlerine ilişkin tüm soruları da yanıt bulacak. Aday öğrenciler ayrıca, kısa bir süre önce kendileriyle benzer süreçleri yaşamış İHÜ öğrencileri ile de tanışarak, İbn Haldun Üniversitesi'nde öğrenci olmanın anlamını ilk ağızdan dinleme fırsatı bulacaklar. İHÜ aynı etkinlikte, önümüzdeki eğitimöğretim yılında hizmete girecek olan ‘Yeni Külliyesi'nin de kapılarını ilk kez açacak.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA HİZMET VERECEK

Üniversitenin Tercih Tanıtım Günleri'nde, yaşanan pandemi süreci dolayısıyla aday öğrencilerin ve ailelerinin sağlıkları düşünülerek, giriş ve çıkışlarda ve tüm görüşmelerde gereken tedbirler en üst düzeyde planlandı. Her yarım saatte bir en fazla 4 aile kabul edilecek. Tanıtım günleri boyunca okulun bünyesindeki sağlık çalışanları hizmet verecek. Girişte ateş ölçümü yapılacak. Ana girişte ve bina girişlerinde dezenfektanlar yer alacak. Ücretsiz olarak maske sunulacak, maske takmadan dolaşıma müsaade edilmeyecek. Ayrıca Külliye'de ziyaretçiler için ikram ve dinlenme alanları da oluşturulacak. Aday öğrenciler ve aileleri, kulliyensenin.ihu.edu.tr web sitesinden randevu alıp İHÜ Tercih Tanıtım Günleri'ne katılım için başvuruda bulunabilecekler.

Haber Ara