Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

İBB harekete geçti! İstanbul'a özel olacak

İstanbul'da son yıllarda yaşanan terör olayları nedeniyle gelen turist sayındaki düşüş İstanbul Büyükşehir Belediyesini harekete geçirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-18 08:54:02

İBB harekete geçti! İstanbul'a özel olacak

Belediye bünyesinde yeni kurulan Turizm Şube Müdürlüğü, İBB Meclisi'nden oy birliğiyle geçen kararla kabul edilen ve görev tanımı çerçevesinde, İstanbul için yeni projeler üretecek, İstanbul'a özel marş hazırlayacak. Belediye ayrıca reklam ve tanıtım amaçlı görevlendirmek üzere “donanım ve görsel açıdan nitelikli kimselerden oluşacak”, “İstanbul Temsilcileri” belirleyecek.

Daha önce Kültür Müdürlüğü'nde olan bazı görevler de yeni kurulan “Turizm Şube Müdürlüğü”nün görev alanına taşındı. “Turizm  Şube Müdürlüğü'nün 14 maddelik yönetmelikte ilginç alanlara yer verildi. Müdürlüğün görevleri arasında “İstanbul'u tanıtmak, prestijini yükseltecek faaliyetlerde bulunmak” dışında, dikkat çekici bazı başlıklar şöyle: İstanbul'un flamasını ve logosunu tasarlamak, uluslararası İstanbul Festivali düzenlemek, turizm alanında üretilen eser ve üreticileri desteklemek.  

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara