Dolar

32,3667

Euro

35,0588

Altın

2.324,81

Bist

9.079,97

İBB bursu yattı mı? İBB 2. taksit burs ödemeleri ne zaman yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından binlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye burs desteği sağlanıyor. 2021 yılı 2. burs ödemeleri ise merakla bekleniyor. Peki İBB bursu yattı mı? İBB bursları ne zaman yatırılacak? İBB'nin 30 bin öğrenciye Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı bursunun 2. taksiti henüz yatırılmadı. Peki İBB bursu 2. taksiti ne zaman yatırılacak? İkinci taksit burs ödemeleri ne zaman yapılacak? 2020 yılında İBB 2. taksit bursları şubat ayında yapılmıştı. İBB bursları ne zaman yatırılacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-11 20:13:57

İBB bursu yattı mı? İBB 2. taksit burs ödemeleri ne zaman yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 bin üniversite öğrencisine sağlanan bursun 2. taksit ödemeleri binlerce öğrenci tarafından dört gözle bekleniyor. Öğrenciler İBB 2. taksit burs ödemeleri ne zaman yapılacak? sorusunu soruyor. Peki İBB bursu yattı mı? İBB bursları 2. taksiti henüz yatmadı. 2020 yılında Şubat ayında İBB burslarının ikinci taksiti yatmıştı. Ancak Mart ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde İBB burslarının 2. taksiti henüz yatırılmadı. İBB BURSU YATTI MI?

Bursların yatırılacağı günü dört gözle bekleyen ihtiyaş sahibi öğrenciler İBB bursları ne zaman yatırılacak diye sormaya başladı. 2020 yılında aralık, şubat ve mayıs aylarında yatırılan İBB bursunun 2021 yılındaki bursun ikinci taksidi Mart ayı gelmesine rağmen hala hesağlara yatırılmadı.

İBB BURSU 2. TAKSİT ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimlerde vadettiği ve 30 bin öğrenciye verilen 3 bin 200 liralık burs ödemeleri 2. taksiti merakla bekleniyor. İBB'den bursların ikinci taksidinin ne zaman hesaplara yatırılacağına dair henüz bir açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz sene verilen bursun ikinci taksidinin şubat ayında yapıldığını düşünürsek şimdiki burs taksidinin bir kaç hafta içinde hesaplara yatırılması muhtemel. İBB BURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ İBB BURSU KAÇ KİŞİ VERİLİYOR? BURS ÜCRETİ NE KADAR?

İBB bursundan 30 bin öğrenci faydalanıyor. Toplam 3 bin 200 lira olan İBB bursu 3 taksit halinde hesaplara yatırılıyor.

İBB_Bursu_ne_zaman_yatacak İBB BURSUNDAN KİMLER YARARLANAMAZ

İBB bursundan faydalanmak için öncelikle gelir düzeyi düşük bir öğrenci olmalı. Bunun yanında bu burstan uzaktan öğretim gören öğrenciler ve açık öğretimde okuyanlar faydalanaamıyor. Ayrıca bursan 25 yaşından büyükler de faydalanamıyor. Ücretli değişim programında bulunanlar, yüksek lisans ve doktora öğrencileri de İBB bursundan yararlanamazlar. Yüz kızartıcı bir sebeple hüküm giyenler ve yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlar da burstan faydalanamıyor.

İBB_bursu_yattı_mı

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara