Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu 2. taksiti yattı mı?

İBB tarafından 30 bin öğrenciye verilen eğitim destek bursunun 2. taksitinin ne zaman ödeneceği öğrenciler tarafından merak ediliyor. İBB geçen sene verdiği bursun 2.taksitini şubat ayında yatırmıştı. İBB bursu 2. taksiti yattı mı? İBB Bursu 2. taksiti mart ayına gelinmesine rağmen henüz yatmadı. Durum böyle olunca binlerce öğrenci endişelendi. Peki İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu 2. taksiti ne zaman ödenecek? İBB burs ödeme tarihi ne zaman?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-13 18:40:32

İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu 2. taksiti yattı mı?

İBB verdiği bursla binlerce öğrenciye destek oluyor. Ancak İBB bursu 2. taksiti henüz hesaplara yatmadı. Paraya ihtiyacı olan öğrenciler de İBB bursu ne zaman yatacak? sorusuna yanıt aramaya çalışıyor. İBB geçtiğimiz yıl verdiği bursun ikinci taksit ödemesini Şubat ayında tamamlamıştı. Peki İBB bursu yattı mı? İBB bursu 2. taksiti henüz yatmadı. Mart ayına gelinmesine rağmen burslar henüz öğrencilerin hesabına yatmadı. 

İBB BURSU 2. TAKSİT YATTI MI?

Hesaplarına burs ücretlerinin yatmasını dört gözle bekleyen öğrenciler İBB'den bir açıklama bekliyor. Geçtiğimiz dönem verilen bursların 2. taksiti Şubat ayında yapılmıştı. Peki İBB bursu 2. taksiti yattı mı? Mart ayının ortasına gelinen şu günlerde İBB bursu 2. taksiti henüz hesaplara yatmadı. Burs ödemesini bekleyen öğrenciler zor durumda kaldı.

İBB BURSU NE ZAMAN YATACAK?

Binlerce öğrenci İBB bursu ne zaman yatacak sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. İBB'den 30 bin öğrenciye verilen bursun 2. taksiti henüz yatırılmadı. İBB'den bursların durumuna ilişkin de henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak bursların bir kaç gün içinde hesaplara yatırılacağı tahmin ediliyor.

İBB BURSU NE KADAR? İBB KAÇ LİRA BURS VERİYOR?

İBB 30 bin ihtiya sahibi öğrenciye 3 bin 200 liralık burs veriyor. Bu bur 3 taksit şeklinde hesaplara yatıyor. Bursun 2. taksiti henüz hesaplara yatmadı.  İBB BURSUNDAN KİMLER YARARLANAMAZ

İBB bursundan faydalanmak için öncelikle gelir düzeyi düşük bir öğrenci olmalı. Bunun yanında bu burstan uzaktan öğretim gören öğrenciler ve açık öğretimde okuyanlar faydalanaamıyor. Ayrıca bursan 25 yaşından büyükler de faydalanamıyor.  Ücretli değişim programında bulunanlar, yüksek lisans ve doktora öğrencileri de İBB bursundan yararlanamazlar. Yüz kızartıcı bir sebeple hüküm giyenler ve yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlar da burstan faydalanamıyor. 

 

Haber Ara