Dolar

32,5670

Euro

35,0242

Altın

2.428,02

Bist

9.722,09

İBB Başkanı İmamoğlu'na vatandaştan tepki: Neredesiniz başkanım?

İstanbul'da dün yaşanan felaket sonrası tatilde olduğu için eleştirilen İBB Başkanı İmamoğlu'na, mağdur vatandaş, 'Hiçbir şekilde tedbir alınmadı. Son derece insanlar mağdur. Başkanım biz dün niye kimseye ulaşamadık? Ağladık burada, bir tane zabıta gelsin, kolumuza girsin. Bizimle dertlensin... Su var, bir metreyi geçmiş. Şuranın Allah rızası için elektriğini kestiremedik. Neredesiniz başkanım?' diyerek tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-18 16:19:27

İBB Başkanı İmamoğlu'na vatandaştan tepki: Neredesiniz başkanım?

İstanbul'da dün yaşanan sağanak yağış su baskınlarına yol açtı. Unkapanı alt geçidinde bir kişinin cansız bedeni bulunurken, Eminönü alt geçidi ve Kapalıçarşı'yı da su bastı.

Yaşanan sel felaketinde eleştiri okları ise İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi. Sel felaketinin olduğu gün tatilde olduğu için tepki gösterilen İmamoğlu, sabah saatlerinde megakente geldi.

Kadıköy'de gazetecilere açıklama yapan İmamoğlu, tatil eleştirilerine sert bir şekilde cevap vererek, "Boş konuşan boş konuşuyor zaten makamı ne olursa olsun. İmamoğlu neden tatildeymiş, bak sen... Bizim tatilimiz de şeffaf" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, mega kentte yağmurdan etkilenen yerlerde bu sabah incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'na sitem eden mağdur vatandaş ise, "Hiçbir şekilde tedbir alınmadı. Son derece insanlar mağdur. Bir de şunu söylemek istiyorum. Başkanım biz dün niye kimseye ulaşamadık? Ağladık burada, bir tane zabıta gelsin, kolumuza girsin. Bizimle dertlensin. AFAD'ı aradım. Ankara'yı aradım, İstanbul'a yönlendirdiler. Buranın elektriklerini kesin. İnsanlar merakla resim çekmeye giriyor. Su var, bir metreyi geçmiş. Şuranın Allah rızası için elektriğini kestiremedik. Neredesiniz başkanım?" diyerek tepki gösterdi.

Haber Ara