Dolar

32,3264

Euro

35,0746

Altın

2.300,17

Bist

8.994,25

İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi'ne 'havalı' çözüm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’nin havası, Alman teknolojisine sahip Roda markasının Airstar doğal havalandırma üniteleri ile 7/24 tazelenecek.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-06 13:07:52

İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi'ne 'havalı' çözüm

Form Endüstri Tesisleri, Türkiye'nin ilk ve Avrupa'nın en büyük evsel atık yakma tesisinin doğal havalandırma ihtiyacını Roda Airstar ile karşılayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu eşsiz Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi'nin havası, Alman teknolojisine sahip Roda markasının Airstar doğal havalandırma üniteleri ile 7/24 tazelenecek.

HAVA SİRKÜLASYONU TEMİNİ

Cephedeki motorlu panjurlar (louver) vasıtasıyla, iç ortamda taze hava sirkülasyonu sağlayacak olan Roda Airstar, sıfır enerjiyle, karlı ve yağmurlu havalarda dahi sürekli havalandırma yapacak.Yüksek ısı yayan proseslerin en uygun yöntem ile kesintisiz olarak havalandırması, tesisin sürekliliği bakımından çok önemlidir. Doğal havalandırma üniteleri, ortam havasını sürekli değiştirerek ortamdaki ısı yükünü düşürür, bu sayede proseste yaşanabilecek yüksek sıcaklık kaynaklı arıza ve duruşları engeller. Aynı zamanda çalışma ortamının havasını tazeleyerek, çalışanların sağlığını korur.

DOĞAL HAVALANDIRMA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi'nin doğal havalandırma ihtiyacına üstün Alman teknolojisine sahip Roda Airstar ile çözüm sunan Form, 40 set ünite ile ortama saatte 3 milyon m³'lük doğal havalandırma sağlayacak. Tesisin çatısına yerleştirilecek olan Roda Airstar üniteleri, hava durumundan bağımsız olarak 7/24 çalışabilme özelliği ile alandaki hava tazeliğini sürekli olarak koruyor. Tesisin cephelerine yerleştirilen motorlu panjurlardan girecek taze hava, çatıdaki doğal havalandırma ünitelerinden çıkarak binanın 7/24 doğal havalandırması sağlanacak. Ayrıca, kazanların gürültüsünü dışarıya vermemesi için ünitelerde 500 mm susturucular olacak.

Yüksek hacimli, yağmur geçirmeyen ve enerji gerektirmeyen havalandırmaya ihtiyaç duyulduğunda profesyonellerin bir numaralı tercihlerinden olan Roda Airstar, 55 yıllık Form güvencesi ile endüstriyel tesislere değer katıyor.



Haber Ara