Dolar

32,3671

Euro

35,0164

Altın

2.322,35

Bist

9.079,97

Husi askeri sözcüsünden tehdit: Füzelerimizin hedefinde Suudi Arabistan’da 6 ve BAE’de 3 hassas bölge var

Yemen’deki Husi Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Tuğgeneral Yahya Saree, Suudi Arabistan ve BAE’yi tehdit etti. Husi askeri sözcüsü Saree, “Füzelerimizin hedefinde Suudi Arabistan’da 6, BAE’de ise 3 hassas ve önemli bölge var” dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-02 17:46:13

Husi askeri sözcüsünden tehdit: Füzelerimizin hedefinde Suudi Arabistan’da 6 ve BAE’de 3 hassas bölge var

Yemen'deki Husi Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Tuğgeneral Yahya Saree, Suudi Arabistan ve BAE'yi tehdit etti.

Husi askeri sözcüsü Saree, “Füzelerimizin hedefinde Suudi Arabistan'da 6, BAE'de ise 3 hassas ve önemli bölge var” dedi.

Sözcü Saree, ülke ve halkın savunulmasında görevlerini titizlikle sürdürüceklerini belirterek, “En büyük gayemiz Yemen Cumhuriyeti'tin tüm topraklarını özgürleştirmek ve güvence altına almak için savunma gücünü güçlendirmek” dedi.

Yahya Saree, tüm askeri saldırılara, saldırların büyüklüğü, amacı ve sonuçları ile orantılı bir şekilde karşılık vereceklerini vurgulayarak, Husi Silahlı Kuvvetleri'nin Yemen ve halk için tehdit oluşturan tüm düşmanca hareketleri vuracağını ve hedef altına alacağını söyledi.

Suudi Arabistan ve BAE'yi uyaran Tuğgeneral Saree, Yemen vatandaşlarına düzenlenen bombalama ve ölümcül saldırıların karşılıksız kalmayacağını belirterek, “Füzelerimiz düşmanların bütün sınır uçlarına kadar ulaşabilecek güçtedir” dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara