Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

'Hükümet kendi içerisinde FETÖ'cü olduğunu biliyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 'Hükümet, kendi içinde de, aslında şu anda karar mekanizmasının içerisinde de FETÖ'cü olduğunu bildiği için, ne yapacağını şaşırmış durumda' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 17:17:11

'Hükümet kendi içerisinde FETÖ'cü olduğunu biliyor'

Ajansların haberine göre CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın açıklaması sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun "Hükümet kendi içerisinde FETÖ'cü olduğunu biliyor" dedi.

İşte o ifadeler:

"Hükümet, kendi içinde de, aslında şu anda karar mekanizmasının içerisinde de FETÖ'cü olduğunu bildiği için, ne yapacağını şaşırmış durumda ama sonuçta görülüyor ki birçok masum vatandaşımız da bu süreçten çok olumsuz bir şekilde etkilenmekte. İşin askeri, adli, eğitim ayakları kuruldu ama siyasi ayağında hala bir değerlendirme olmadı. Siyasi ayağı hâlâ maalesef gündeme getirilip oradaki FETÖ operasyonu gerçekleşmedi, biz bunun da gerçekleşmesini bekliyoruz. Bu anlamda birçok insan bedel ödüyor, belki de o karar mekanizmasında olan insanların tavsiyesi, yönlendirilmesi ile bedel ödüyor. Bir an önce mutlaka, işin siyasi ayağının da değerlendirilmesi gerekiyor."

Yeni bir darbeden bahsedildiğine ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine Torun, "Hâlâ kaygı ve endişe var ama bu saatten sonra ben çok da böyle bir tehdidin olduğunu düşünmüyorum ama burası Türkiye, bir yandan 'acaba' demekten de geri kalamıyorum" dedi.

Haber Ara