Dolar

32,4734

Euro

34,9533

Altın

2.437,28

Bist

9.716,77

Huawei 'sağlıklı' izleme modunda

Yeni akıllı saat, kullanıcıların sağlık durumlarını gerçek zamanlı anlamalarını sağlayan hassas kalp atış hızı izleme, anormal kalp atış hızı uyarıları, basınç seviyesi ve uyku izleme özelliklerini de destekliyor

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-26 23:15:33

Huawei 'sağlıklı' izleme modunda

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, popüler HUAWEI WATCH GT 2 Serisi'ne yeni bir model olan HUAWEI WATCH GT 2e'yi ekledi. Aktif bir yaşam tarzına ilham vermek için tasarlanan yeni akıllı saat, geleneksel sporlardan popüler egzersiz formlarına kadar 100 egzersiz izleme moduna sahip. 

Huawei, ilk kez WATCH GT 2e'de kan oksijen doygunluğu (SpO2) izleme özelliği getirdi. İki haftalık pil ömrüyle desteklenen cihaz, küresel tüketicilerin günlük yaşamına bilimsel, ancak sportif bir katkı getirmek için tasarlandı. Yeni akıllı saat, kullanıcıların sağlık durumlarını gerçek zamanlı anlamalarını sağlayan hassas kalp atış hızı izleme, anormal kalp atış hızı uyarıları, basınç seviyesi ve uyku izleme özelliklerini de destekliyor.

Ek olarak, HUAWEI WATCH GT 2e'nin tasarımında önceki nesle göre bazı iyileştirmeler de bulunuyor. Mint Green ve Lava Red renkleriyle tüketicilere minimal ama şık bir görünüm veren yeni renkseçenekleri ile tanıtılan HUAWEI WATCH 2e, Retina sınıfı yüksek çözünürlüğü destekleyen 1,39 inç AMOLED yüksek hassasiyetli dokunmatik ekranla donatıldı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar aydınlık bir yaz gününde dışarıda olsalar bile ekranı çok canlı ve rahat bir şekilde görecekler.

Huawei Tüketici Elektroniği Gurbunu CEO'su Richard Yu gerçekleştirdiği sunumda “Önceki HUAWEI WATCH GT ürünleri gibi, HUAWEI WATCH GT 2e de tüketicilere güvenilir fitness ve sağlık yönetimi deneyimleri sunmaya devam edecek. Huawei fitness ve sağlık işlevlerine büyük önem veriyor. 2020 yılında AI Life stratejisine yoğunlaştığımız için, fitness ve sağlık önemli bir kullanıcı senaryosu haline gelecek. Teknoloji ürünleri tüketicilerin yaşamlarıyla daha fazla bağlantı kurdukça, Huawei teknolojinin ilerlemesine yönelik daha akıllı fitness ve sağlık yönetimi deneyimleri sunmak için teknoloji gelişimini sürdürmeye, yazılım ve donanım ekosistemlerini geliştirmeye ve giyilebilir cihazlarda yenilik yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Ara