Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Hristiyanlar dini bayramlarda izinli mi sayılacak? Yahudiler dini bayramlarda izinli mi?

İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan her kesimi ilgilendiren önemli gelişmeleri bir bir sıraladı. Düzenlemelerde gayrimüslim vatandaşlarımızın hakları da unutulmadı. Hristiyanlar dini bayramlarda izinli mi sayılacak? Yahudiler dini bayramlarda izinli mi olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında 'Hangi dine mensup olursa olsun, kamu ve özel sektör çalışanları ile öğrencilerin, kendi dini bayramlarında izinli sayılmalarını sağlıyoruz.' dedi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-02 14:52:18

Hristiyanlar dini bayramlarda izinli mi sayılacak? Yahudiler dini bayramlarda izinli mi?

İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan her kesimi ilgilendiren önemli gelişmeleri bir bir sıraladı. Düzenlemelerde gayrimüslim vatandaşlarımızın hakları da unutulmadı. Hristiyanlar dini bayramlarda izinli mi sayılacak? Yahudiler dini bayramlarda izinli mi olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "Hangi dine mensup olursa olsun, kamu ve özel sektör çalışanları ile öğrencilerin, kendi dini bayramlarında izinli sayılmalarını sağlıyoruz." dedi.

Hristiyanlar dini bayramlarda izinli mi sayılacak? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı. Plan ile vatandaşları yakından ilgilendiren yenililikler hayatımıza girecek. İnsan Hakları Eylem Planı gayrimüslim vatandaşlarımızı da yakından ilgilendiriyor. Hristiyanlar dini bayramlarda izinli mi sayılacak? Erdoğan açıklamasında "Hangi dine mensup olursa olsun, kamu ve özel sektör çalışanları ile öğrencilerin, kendi dini bayramlarında izinli sayılmalarını sağlıyoruz." dedi.

Yahudiler dini bayramlarda izinli mi?

Yahudi inancına sahip vatandaşlarımız da kendi inançları doğrultusuna dini bayramlarında resmi izinli sayılacak.

Haber Ara