Dolar

32,5510

Euro

34,8687

Altın

2.425,42

Bist

9.722,09

Hotmail Nedir, Nasıl Üye Olunur?

Dünya çapında yaygın bir e-posta servislerinden biriside Hotmail’dir. Eski adı ile Windows Live Hotmail olarak da tanıdığımız Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmetidir. Hotmail servisi 1995 yılında 'Sabeer Bhatia' ve 'Jack Smith' tarafındankurulmuştur.1995 Yılından günümüze kadar aktif olarak hizmet sunmaktadır. Hem kullanışlı oluşu hem de güvenilir oluşu sayesinde büyük bir talep almakta. Sizler için Hotmail servisi hakkında merak edilen tüm detayları derledik.Hotmail nedir? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Hotmail nasıl üye olunur? İşte tüm detaylar…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-12 13:59:42

Hotmail Nedir, Nasıl Üye Olunur?

Popüler bir e-posta servisi olan Hotmail, “Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından 1995 yılında hayatımızdaki yerini almıştır. Bununla birlikte o dönemde tarayıcı üzerinden kullanıla bilinen ilk e-posta programı olarak bilinmekteydi. Daha sonra Hotmail 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. Hotmail ismi kurucuları olan Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir. Hotmail özellikleri ile milyonlarca insanın dikkatini çekmektedir. Bu özellikleri; güvenli,sade bir tasarım, kullanışlı, ücretsiz ve 5 GB depolama alanı sunmaktadır.Hotmail ne işe yarıyor? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.

Hotmail Nedir?

Microsoft'un internet kullanıcılarına sunduğu ücretsiz e-posta sağlayıcısına Hotmail adı verilmektedir. Hotmail, internet tarayıcıları üzerinden kullanılabilmektedir. Bununla birlikte 2013 yılında Microsoft'un Hotmail üzerine kurduğu Outlook ile birleştirilmiştir.Dünya çapında bu servisten faydalanan 350 milyon Hotmail kullanıcısı bulunmaktadır. 

Hotmail Nasıl Üye Olunur?

Hotmail üye olmak için şu adımları takip ediniz;

  • İlk önce https://signup.live.com/ adresini ziyaret ediniz.
  • Daha sonra açılan sayfadaki formu doldurma esnasında “Yeni e-posta adresi edinin.” linkine tıklayın.
  • Buradan sağ kısımda yer alan Outlook uzantısını Hotmail'e çeviriniz.
  • Ardından formun tamamını doldurduğunuz zaman hemen kullanımınıza hazır bir ücretsiz e-posta servisine sahip olmuş olacaksınız.

Hotmail Ne İşe Yarıyor?

Hotmail E-posta servisi kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde hizmet sunan yazılımdır. Hotmail sitesinde giriş ekranına kendi özel bilgileriniz ile kayıt olduktan sonra e-posta gönderip almayı sağlamaktadır. Uzaktaki bir kişi ile iletişim kurabileceğiniz ortam sağlamakta.

Haber Ara