Dolar

32,5574

Euro

34,8285

Altın

2.430,20

Bist

9.722,09

Hollywood yıldızlarının yeni trendi: Göz kapağı estetiği

Göz kapağındaki düşüklük bakışlarınızı etkiliyorsa göz kapağı estetiği için sıra size geldi demektir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-31 19:34:52

Hollywood yıldızlarının yeni trendi: Göz kapağı estetiği

Göz kapağı düşüklüğü 30'lu yaşlardan itibaren kendini belli etmeye başlar. Hollywood yıldızlarının yaşlarını gizlemek için en sık başvurduğu estetik ameliyatların başında göz kapağı estetiği geliyor. Çünkü yaşlanmanın etkisiyle birlikte alın ve kaşlarda sarkıklık oluşur ve göz kapağı üzerinde baskı meydana gelir. Vücudun en ince derisine sahip olan göz çevresi, bu baskıya uzun süre direnemez ve yavaş yavaş göz kapağında sarkma, alt göz kapağında torbalanma oluşmaya başlar. Eğer aynaya baktığınızda bakışlarınızın aşağı doğru düştüğünü görüyorsanız ve göz kapaklarının üzerindeki kırışıklar artık daha belirgin olmaya başladıysa Op. Dr. Leyla Arvas'tan göz kapağı estetiğinin detaylarını öğrenmelisiniz. Oldukça pratik ve konforlu olan bu estetik ameliyat sayesinde göz çevreniz çok daha genç ve canlı görünecek. 

Göz kapağı estetiğine ihtiyacım olduğunu nasıl anlarım?

Göz kapağında sarkma oluşması zamanla göz kapağı uçlarının ve kirpiklerin içe doğru dönmesine ve batma yaşanmasına sebep olur. Eğer gözlerinizde batma ve yaşarma şikayetleri varsa,

Aynaya baktığınızda göz çevrenizin yorgun ve yaşlı göründüğünü fark ediyorsanız,

Bir türlü geçmeyen göz sulanması varsa, gözlerde kızarıklık yaşanıyorsa,

Göz kapağınızı elinizle kaldırdığınızda daha iyi görebiliyorsanız,

Alt göz kapağınızda sarkma ve torba görünümü oluşuyorsa,

Göz makyajı yaparken zorlanıyor, eyeliner sürmek için sürekli göz kapağını yukarı doğru çekmeniz gerekiyor ise,

Yukarıdaki maddelerden bir veya birden fazlasını yaşıyorsanız Quartz Poliklinikten randevu alarak göz çevrenizdeki deformasyonları kontrol altına alabilir ve göz kapağınızın daha genç görünmesini sağlayabiliriz. 

 

Göz kapağı estetiği ile bir anda gençleşin

 

Göz kapağı estetiği yüzünüze genç ve enerjik bir görünüm kazandırmaktadır. Gözleriniz ameliyat sonrasında daha açık görünecek ve göz çevrenize doğal bir gençlik etkisi gelecektir. Göz kapağı estetiğinden sonra belirgin bir ameliyat izi kalmadığı için herkes yüzünüzdeki değişimin sebebini fark edecek fakat ameliyat olduğunuzu anlamayacaklardır. 

Göz kapağı estetiğinden sonra göz yapısının şekli değişmez. Göz kapağı hafifçe yukarı kaldırıldığı için gözleriniz doğal olarak daha büyük görünür. Fakat gözlerde Bella eyes tekniği gibi yana doğru çekilme ve badem göz efekti yaratılmaz. Eğer ameliyat dahilinde göz yapınıza daha çekik, Bella eyes gibi göstermek isterseniz mutlaka bunu doktorunuzla paylaşın. Kombine ameliyat yapılarak göz kapağı estetiği ve Badem göz ameliyatı birleştirilerek daha etkili bir değişim sağlanabilir. 

 

Göz kapağı ameliyatından sonra iyileşme süreci

Göz kapağı ameliyatı lokal anestezi altında gerçekleşir. Ameliyattan sonraki ilk birkaç saat içinde hastalar taburcu olabilirler. Ameliyattan sonra göz kapağınızı örten bir bant takılır, bu bant görmenize engel olmayacaktır. İlk 2-3 gün göz çevresinde morluk ve ödem oluşması normaldir. 3.günden itibaren göz çevresindeki ödemler ve morluklar azalmaya başlayacaktır. Göz kapağı ameliyatından sonra ağrı veya acı hissetmezsiniz. Özellikle hapşırma, öksürme ve benzeri efor sarfedilen hareketler sonrasında ağrı olması normaldir. Göz kapağı estetiği sonrasında dinlenirken başınızı birkaç yastık ile desteklemeniz ödemin azalmasına yardımcı olacaktır.Operasyon sonrası doktorunuzun verdiği ağrı kesicileri kullanmak ve ilk haftalarda dışarı çıkarken gözlük kullanmak ve güneşten, rüzgardan gözlerinizi korumak iyileşme sürecini daha konforlu geçirmenizi sağlayacaktır.

Op.Dr.LeylaArvas

Plastik Estetik Cerrahi

https://www.drleylaarvas.com

Facebook  :@ drleylaarvas

Instagram :@ drleylaarvas

YouTube   :LeylaArvas

Haber Ara