Dolar

32,5446

Euro

34,9065

Altın

2.426,46

Bist

9.684,49

Hollanda'nın Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:- 'Bu utanç verici kararı alan Hollanda hükümetinin, (Geert) Wilders'in benimsediği ırkçı ve faşist zihniyetten hiçbir farkı yoktur'- 'Şunu herkes bilmelidir ki bu adımı atanlara gerekli karşılığı en net şekilde vereceğiz'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-11 21:54:31

Hollanda'nın Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesi
" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda tarafından uçağının iniş izninin iptal edilmesine ilişkin, "Şunu herkes bilmelidir ki bu adımı atanlara gerekli karşılığı en net şekilde vereceğiz." ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu, Hollanda tarafından uçağının iniş izninin iptal edilmesine ilişkin sosyal paylaşım platformu üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Çavuşoğlu, resmi Twitter hesabından şunları paylaştı:

"Bu utanç verici kararı alan Hollanda hükümetinin, (Geert) Wilders'in benimsediği ırkçı ve faşist zihniyetten hiçbir farkı yoktur. Biz vatandaşlarımızı Hollanda'ya onların esiri olsun diye göndermedik. Şunu herkes bilmelidir ki bu adımı atanlara gerekli karşılığı en net şekilde vereceğiz."

Mevlüt Çavuşoğlu, kısa bir süre önce de Atatürk Havalimanı'nda Hollanda'nın kararına ilişkin kameralar önünde değerlendirmede bulunmuştu.

Haber Ara