Dolar

32,5963

Euro

34,8549

Altın

2.496,68

Bist

9.633,32

Hırsızlık zanlıları eş zamanlı operasyonla yakalandı

Muğla, Malatya ve İstanbul'da 12 iş yerinden 1 milyon lira çaldığı iddia edilen 13 şüpheli Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-18 13:31:00

Hırsızlık zanlıları eş zamanlı operasyonla yakalandı
Muğla, Malatya ve İstanbul'da 12 iş yerinden 1 milyon lira çaldığı iddia edilen 13 şüpheli, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 15 Ağustos ile 6 Aralık arasında Muğla'nın Marmaris İlçesi, Malatya ve İstanbul Fatih'te 12 iş yerindeki çelik kasaları açarak para çaldığı öne sürülen şüphelilerin yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Ekipler, teknik ve fiziki çalışmanın ardından 13 şüphelinin kimliğini tespit etti. Polis Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi ile İstanbul farklı ilçelerinde 12 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi ve 13 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, suç gelirinden elde edildiği değerlendirilen otomobil, tabanca, 3 kol saati, kart kopyalamaya yarayan aparat, çelik kasa ve kapıları açmada kullanılan matkap, eldiven, özel yapım tornavida ve levyeler ele geçirildi. Şüphelilerin 12 iş yerinden toplam 1 milyon lira çaldıkları öne sürüldü.

Şüphelilerin karıştığı hırsızlık olaylarına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerine, iş yerlerindeki çelik kasaları açma anları da yansıdı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Haber Ara