Dolar

32,4917

Euro

34,7662

Altın

2.485,43

Bist

9.487,57

Hırsızlığın bu kadarına da pes !

Kütahya'da bedensel engelli kadının akülü tekerlekli sandalyesini çalındı Mecidiye Mahallesi'nde oturan 30 yaşındaki Hava Özkul, akülü tekerlekli

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-02 13:56:33

Hırsızlığın bu kadarına da pes !
Kütahya'da bedensel engelli kadının akülü tekerlekli sandalyesini çalındı

Mecidiye Mahallesi'nde oturan 30 yaşındaki Hava Özkul, akülü tekerlekli sandalyesini evin önüne bıraktı. Bir süre sonra tekrar dışarıya çıkan Özkul, tekerlekli sandalyesini yerinde bulamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tekerlekli sandalyeyi çalan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

7 yıldır ulaşımını akülü tekerlekli sandalye ile sağladığını belirten Özkul, "Çok mağdurum. Akülü sandalyemi çalana sesleniyorum, 'Kardeşim, yakalanma korkun varsa sandalyemi bir yere bırak ve git. Vicdanlı ol'. Vatandaşlarımız da eğer bununla ilgili bir bilgi edinirlerse bize veya polise ulaşsın.Sen nasıl bir vicdan sahibisin? Bu araba değil" dedi. Hava Özkul, akülü tekerlekli sandalyesinin fiyatının 4 bin 800 TL olduğunu sözlerine ekledi.

Akülü tekerlekli sandalyesini çalınan Özkul, aracı olmadığı için ancak annesinin yardımıyla evden dışarıya çıkabildiğini ifade etti.

Hava Özkul'un annesi Zübeyde Özkul da, "Akülü tekerlekli sandalyeyi alan kişi vicdanlıysa arabayı getirsin. Eğer gerçekten ihtiyacı vara ona herkes yardım edebilir" diye konuştu.

Haber Ara