Dolar

32,3400

Euro

35,0909

Altın

2.239,60

Bist

8.793,76

Hindistan'ı korku sardı! Kontrolden çıkmış binlerce maymun Trump'a saldırabilir

ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan'a ziyaret düzenleyecek. Yetkililer, ülkede önlenemeyen sorunlardan biri olan maymun saldırılarının Trump'a karşı olabilme ihtimali üzerinde duruyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-19 16:49:37

Hindistan'ı korku sardı! Kontrolden çıkmış binlerce maymun Trump'a saldırabilir

ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania'nın 24-25 Şubat'taki ilk resmi Hindistan ziyareti daha gerçekleşmeden olay oldu.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin Ahmedabad'da 'Namaste Trump' (Selam Trump) sloganıyla düzenleyeceği stadyum mitingi için milyonlarca Hintlinin ABD Başkanı'nı sokaklara dizilerek selamlamalarının beklendiği bildirildi.

MAYMUNLAR TRUMP'A SALDIRABİLİR

Hindistan'ın alameti farikası olan insanlar arasında dolaşan maymunlar ise Trump'ın ziyareti söz konusu olunca büyük bir derde dönüştü.

Zira Trump çiftinin ziyaret edeceği ünlü Tac Mahal anıt mezarı, burada cirit atan maymunların turistleri taciz etme, eşyalarını çalma vakalarına sahne oluyor.

Maymunlara karşı muhafızların konuşlandırıldığı Tac Mahal'de Trump'ı zaten ABD Gizli Servisi'nin koruyacak olmasına rağmen, ABD Başkanı'nın kontrolden çıkmış binlerce maymunun saldırısına uğrayabileceği korkusu Hintlilerde endişeye neden oldu.

"FELAKET OLUR"

Yerel halk, India Today'e, bir maymun ordusunun saldırıya geçmesi halinde kontrol edilemeyeceği yönünde görüş bildirirken, içlerinden biri "Büyük bir maymun sürüsü Trump'ın maiyetine saldırırsa felaket olur" dedi.

Geçen yıl maymunları savuşturmak için sapan kullanma yetkisi tanınmış muhafızlardan biri de maymun ordusuna karşı sapanların tümüyle etkisiz kalacağını söyleyerek ekledi:

"Maymun terörü o kadar baskın ve yaygın ki, kadınlarla çocuklar evlerinin tümüyle maymunların istilası altındaki damlarına çıkmaya korkuyor."

Haber Ara