Dolar

32,3114

Euro

35,0677

Altın

2.306,40

Bist

9.079,97

Her yerde aranıyordu gaygubet evinde çıktı

FETÖ’nün ‘dua listesi’nde adı geçen şüphelilere yönelik operasyon kapsamında gaygubet evi tespit edildi. Hakkında FETÖ soruşturması bulunan ve her yerde aranan firari iş adamı Halit Keleş ise gaygubet evinde ortaya çıktı. Gözaltına alındı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-07 18:06:11

Her yerde aranıyordu gaygubet evinde çıktı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından Kaynak Holding ile irtibatlı şirketlere yönelik yapılan soruşturmalar kapsamında Kaynak Holding'den dijital metaryeller ele geçirildi.

DUA LİSTESİNDEN YOLA ÇIKILDI

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın aktardığına göre, materyallerin incelenmesinde örgüt lideri Fethullah Gülen'in örgüte hizmetlerinden dolayı bizzat dua ettiği şüphelilerin bilgilerine ulaşıldı. Dua listesinde adı geçen 96 şüpheliye yönelik operasyonda 60 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde arama ve el koyma kararları doğrultusunda yapılan incelemelerde Sancaktepe ilçesinde bir gaygubet evi tespit edildi. Evde 2 şüpheli yakalandı.

GAYGUBET EVİNDE BULUNDU

Şüphelilerden biri dua listesinde yer alırken, diğer şüpheli ise FETÖ/PDY ile irtibatlı bulunan Azim Gayrimenkul ve bağlı şirketlerin yöneticisi olan, tüm aramalara rağmen bulunamayan ve firari olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Azim Gayrimenkul adlı şirket dosyasının ana şüphelisi iş adamı Halit Keleş de yakalanarak gözaltına alındı.

Keleş hakkında ayrıca işlemler yürütülürken, dua listesinde yer alan 60 şüphelinin adliyedeki işlemleri devam ediyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara