Dolar

32,5692

Euro

34,7313

Altın

2.485,64

Bist

9.524,59

Her Şarkısı ve Klibiyle Olay Yaratan Arda Han “Albüm Çıkarmayı Düşünmüyorum” Dedi

YouTube’de yayınlanan her klibiyle milyonların izlediğiArda Han albümbeklentileri ile ilgili sorulara” Albüm çıkarmayı düşünmüyorum.” diyerek cevap verdi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-11 18:12:49

Her Şarkısı ve Klibiyle Olay Yaratan Arda Han “Albüm Çıkarmayı Düşünmüyorum” Dedi

Her iki üç ayda bir yeni bir şarkının klibiyle YouTube'de yer alan Arda Han “Çalışmalarımıza olan talep ve beğeniler bizi çok mutlu ediyor. Bu kadar sevilmek ve beğenilmek çok güzel bir duygu. Albümle ilgili de pek çok soru geliyor. Ama biz bu şekilde devam edeceğiz. Albüm çıkarmak yerine iki üç ayda bir yeni çalışmamızla sevenlerimizin karşısına çıkmayı planladık” dedi.

Almanya'da yaşayan ve müziğe hobi olarak başlayan Arda Han aslında bir iş insanıdır. Almanya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren başarılı bir firmanın sahibi olarak profesyonel yaşantısını sürdürmektedir. Müzik ise ilk gençliğinden beri tutkusu olmuş, sonradan hobi olarak devam etmiştir. Klipleri ile pek çok hayrana ve yayınladığı ilk günde milyonlara ulaşan izleyici kitlesine sahip olmuştur. Bu gelişmeler ışığında hobi olarak başlayan bu çalışmalar, daha da profesyonel performanslara doğru yol almaya başlamıştır.

Müzik İnsanın Ruhuna Hitap Etmeli

Arda Han, şarkılarının ve kliplerinin enden bu kadar başarılı olduğunu ise;  “Benim müziğimin bu kadar çok beğenilmesinin nedeni insanların ruhuna hitap etmesidir. Benim şarkılarımda insanlar kendilerine hitap eden sözler buluyorlar. Kliplerimin konuları ve mekânları da özenle seçiliyor. Klip ve şarkı bir bütün halinde insanlara bir hikâye sunuyor. Bu hikâyenin içinde dinleyenler kendilerine hitap eden unsurlar buluyorlar. Zaten, müzik insanın ruhuna hitap etmeli. Aksi takdirde insanlar tarafından beğenilmez. Sizi dinleyen şarkılarınızda kendine hitap eden unsurlar bulabilmelidir.” Şeklindeki sözleriyle açıkladı.

Haber Ara