Dolar

32,4213

Euro

34,7883

Altın

2.496,73

Bist

9.693,46

Hepsiburada'dan Adanalı müşterilerine klima ve vantilatör fırsatı

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-25 14:57:24

Hepsiburada'dan Adanalı müşterilerine klima ve vantilatör fırsatı
Hepsiburada, Adanalıları çeşit çeşit klima ve vantilatör seçenekleriyle ferahlatmaya devam ediyor.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Hepsiburada'sı yaklaşık 30 klima ve 50 vantilatör markasında sunduğu avantajlı fiyatlarla Adanalı müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Adana'nın klima ve vantilatör alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, müşterilerin alışkanlık ve tercihleriyle ilgili bilgiler ortaya koyuyor. Klima seçimi ve bakımında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili tüyoları da açıklayan Hepsiburada, müşterilerinin aklındaki tüm sorulara cevap veriyor.

Hepsiburada Adana klima ve vantilatör alışverişi trend verilerine göre, mayıs ayında klima ve vantilatöre gösterilen ilgi zirve yaptı. Ocak-Haziran 2018'de geçen yılın aynı dönemine göre klimaya talep yüzde 730, vantilatöre ise yüzde 280 arttı. Adanalı erkekler kadınlardan 8 kat fazla alışveriş yaparken, en çok sipariş veren yaş aralığı 25-35, ardından 36-45 yaş aralığı oldu.

Türkiye'deki evlerin ortalama metrekare ölçüsü, cephe yönü, iklim koşulları gibi etkenler çoğunlukla 12 bin ve 18 bin btu'luk klimaların tercih edilmesine neden oluyor. Ortalama 20-25 metrekare alanlar için rahatlıkla tercih edilebilen 12 bin-18 bin btu klimalar, tüketicilerin ihtiyacını tamamıyla karşılıyor.

Klima seçiminde en fazla dikkat edilen hususların marka, fiyat, btu ve enerji sınıfı olduğunu açıklayan Hepsiburada, evin ısınma ve soğumasında da cephe, cam ve pencerelerin büyüklüğü, yalıtım ile mimari özelliklerin de önemli rol oynadığına dikkati çekiyor.

Ev ve çoğu iş yerinde duvar tipi klimaların tercih edildiğini belirten Hepsiburada, açık alanlarda ise su ve buhar püskürterek ferahlatan vantilatörlerin tercih edildiğini aktarıyor. Markalardan ücretsiz keşif hizmeti talep edebilen müşteriler, garantili ürün almanın rahatlığıyla serinliyor.

Haber Ara