Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Hentbolda maçın ardından

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Günal: - 'Yenilmezlik serimiz 7 maça çıktı. Şu anda 6 puanımız var. 3'te 3 ile gidiyoruz'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-21 21:48:54

Hentbolda maçın ardından
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası C Grubu'ndaki üçüncü maçında Norveç temsilcisi Byasen Handball Elite'i 30-28 yenen Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Yenilmezlik serimiz 7 maça çıktı. Şu anda 6 puanımız var. 3'te 3 ile gidiyoruz." dedi.

Günal, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önemli bir sınavı galibiyetle sonuçlandırdıklarını belirtti.

Takımın çok iyi bir performans sergilediğini ifade eden Günal, şunları söyledi:

"Yenilmezlik serimiz 7 maça çıktı. Şu anda 6 puanımız var. 3'te 3 ile gidiyoruz. Byasen Handball Elite'i Norveç'te de yenip ya da berabere kalıp gruptan çıkmayı garantileyerek çeyrek finaldeki rakibimizi beklemek istiyoruz. Sporcu arkadaşlarım bugün ellerinden geleni sahaya yansıttı, bu böyle devam edecek. Kastamonu halkının ve tüm Türkiye'nin bizi desteklediğini biliyoruz."

Kastamonu Belediyespor'un kalecisi Anca Rombescu ise zorlu bir maç olduğunu kaydederek, "Üst üste bayağı maç oynadık. Üzerimizde yorgunluk var. Türkiye ligi de başladığında daha zor olacak ama üstesinden geleceğiz. EHF Kupası'nda ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Çok büyük şansımız var. 3 maç kazandık." diye konuştu.


Haber Ara