Dolar

32,3136

Euro

35,1353

Altın

2.293,11

Bist

9.061,06

Hentbolda maçın ardından

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günal:- 'Gruplardan çıkabiliriz, çıkamayız bu çok önemli değil, bence önemli olan arkadaşlarımın göstermiş olduğu performans ve şu anda Türkiye hentbol kulüpler tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmış olmaları'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-19 21:00:28

Hentbolda maçın ardından
Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Gruplardan çıkabiliriz, çıkamayız bu çok önemli değil, bence önemli olan arkadaşlarımın göstermiş olduğu performans ve şu anda Türkiye hentbol kulüpler tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmış olmaları." dedi.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda Macaristan ekibi Vaci'yi iki maçta da yenerek, grup aşamasına kalan Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Günal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, EHF'de gruplara kalarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini vurgulayan Günal, şunları söyledi:

"EHF'nin sistemi değiştikten sonra Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek istediğimizi, gruplara kalan ilk Türk takımı olmak istediğimizi her defasında dile getirdik. Çok kaliteli 6 maç yapacağız. Gruplardan çıkabiliriz, çıkamayız bu çok önemli değil, bence önemli olan arkadaşlarımın göstermiş olduğu performans ve şu anda Türkiye hentbol kulüpler tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmış olmaları. Umarım gruplardan da çıkar bunu devam ettiririz."

TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü de Kastamonu Belediyespor'un gruplara kalmak için çok ciddi bir mücadele verdiğinin altını çizerek, "Çocuklarımız ellerinden gelenin en iyisin yaptılar. Macaristan'da iki farkla galip gelmiştik. Burada daha farklı bir skorla galip geliriz diye düşünmüştük. Sporcularımız bizi mahcup etmedi. Bizi onurlandırdılar, gururlandırdılar. Kastamonu hentbolda bir markadır. Duymayanlar varsa duysun. Kastamonu'dan Avrupa şampiyonu çıkacak." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu ise maça çok iyi hazırlandıklarını anlatarak, "Çok iyi motive olduk. Herkes çok büyük destek oldu. Bize de yenmek düştü. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Kastamonu'yu herkes tanısın." diye konuştu.

Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski de gruplara kalarak bir tarih yazdıklarını ifade ederek, sporcuları tebrik etti.


Haber Ara