Dolar

32,5194

Euro

34,7430

Altın

2.487,93

Bist

9.524,59

Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-07 01:04:13

Hentbolda maçın ardından
Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Almanya'nın Flensburg Handewitt takımına 26-34 mağlup oldukları karşılaşmada, sahanın ilk yarısında vasat, ikinci yarıda rotasyon ve sakatlıklardan kaynaklı problemler yaşayan bir Beşiktaş gördüklerini söyledi.

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda yeterli güçlerinin olduğunu ve goller bulabildiklerini belirterek, ikinci yarıda ise rotasyon kaynaklı sıkıntılar yaşadıklarını kaydetti.

İyi savunma yapamadıklarını ifade eden Arın, "İlk yarı iyi kötü oynayabilen Beşiktaş varken, ikinci yarının 10 dakikasından sonra rotasyon ve sakatlıklardan kaynaklı problemler yaşayan bir Beşiktaş gördük. Tabii ligde bir galibiyetimizin olması da ekibi demoralize ediyor" diye konuştu.

Takım kaptanı Ramazan Döne de her karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iyi mücadele ettikleri ancak bu süreden sonra yaptıkları küçük hatalarla farkın açılmasına neden olduklarını kaydederek, "Bugün de aynı şey oldu. İlk yarı çok iyi mücadele ettik. Hem savunmada, hem hücumda istediğimiz oyunu ortaya koyduk ama ikinci yarının 10. dakikasında sonra düşmeye başladık. Kaleye attığımız şutlar gol olmayınca biz de demoralize oluyoruz. Üzgünüz, yapacak bir şey yok. Rakibimizi tebrik ediyorum" yorumunu yaptı.

Flensburg Handewitt Antrenörü Maik Machulla ise Beşiktaş Mogaz karşısında tatmin edici bir sonuç aldıklarını söyleyerek, "Maç boyunca Beşiktaş Mogaz'a baskı kurmaya çalıştık, hızlı oynadık. Defansta bir takım problemlerimiz oldu ama her zaman çözüme ulaştık ve maçı kazanmayı başardık" dedi.

Haber Ara