Dolar

32,3556

Euro

35,2428

Altın

2.325,07

Bist

9.079,97

Hayvanları Koruma Günü ne zaman?

Hayvanları Koruma Günü ne zaman kutlanır? İşte detaylar...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-03 12:26:24

Hayvanları Koruma Günü ne zaman?

4 Ekim günü Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanmaktadır. Bu yıl Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Hayvanları Koruma Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

gergergergegr

SAMSUN ETKİNLİKLERİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" etkinliğini gerçekleştirecek. "Yaşam bizlerin olduğu kadar onlarında hakkıdır. Onlar için, onların yarınları için ve umut olmak için 4 Ekim 2017'de Kedi kasabasında buluşalım" isimli etkinlik düzenlenecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi açıklama yaparak 4 Ekim günü Hayvanat Bahçesinde saat 11.00'dan sonra saat başı ücretsiz ulaşım imkânı için araçların da kaldırılacağını belirtti.Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye'deki en modern barınak olarak gösterilen Sahipsiz Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanında 400 kedi ve köpek barınıyor.

ESKİŞEHİR ETKİNLİKLERİ

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde kutlanacak. Etkinliklerde yılın hayvanseverine ödül verilecek.  Etkinlik, 4 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da, Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nde başlayacak.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç; "Dünyaya onlarla birlikte geldik, onlarla birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Özellikle sokak hayvanlarının yaşayabilmeleri için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

 

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara