Dolar

32,5309

Euro

34,7659

Altın

2.425,77

Bist

9.720,98

Hava burçlarının kişilik özellikleri nasıldır? Tarihleri nedir?

Astrolojide burçlar elementlerine göre 4’e ayrılır: Ateş, hava, su ve toprak burçları. Hava burçları sırasıyla İkizler, Terazi ve Kova’dır. Aşağıda her birini yakından inceleyelim.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-30 18:21:38

Hava burçlarının kişilik özellikleri nasıldır? Tarihleri nedir?

İkizler Burcu Özellikleri (21 Nisan- 20 Mayıs)

İkizler burcu hava burçları grubunda yer alan ilk burçtur. İkizler burcu oluşturmuş olduğu büyük ve yaratıcı sinerjileri ile anında insanları iletişime geçirme özelliğine sahiptir. Hızlı ve telaşlı bir enerjiye sahiptirler. Aynı anda birkaç işi yapabilme özelliğine sahiptirler. Her işe kolaylıkla adapte olabildiklerinden dolayı değişik karakterli bir yapıya sahiptirler.

Çok neşeli ve mutlu bir haldeyken bir anda mutsuz bir kişiliğe bürünebilirler. Sürekli çevreleri tarafından yanlış anlaşılma yetisine sahiptirler. Bir konuda yetersiz bir bilgiye sahip olsalar bile bu durumu çok iyi bir şekilde gizleyebilmektedirler. Sahip oldukları pratik zekâları dolayısıyla çok akıllı ve çekicidirler. Kendi kazançları konusunda oldukça tutumlu bir davranış sergilerlerken başkalarının paralarını çok kolay harcayabilmektedirler.

İkizler Burcu Kadınının Özellikleri

Hava burçları arasında yer alan İkizler burcu kadını enerji dolu, çok neşeli ve yerinde duramayan bir yapıya sahiptir. Farklı kişiliklere sahip olduğu için kararsızlık içindir. Bundan dolayı sürekli fikirleri değişkenlik gösterir. Etkileyici ve çekici bir yapısı olduğundan erkeklerin dikkatini çekmeyi başarır. Fakat çözülmesi oldukça zor bir kişiliğe sahiptir.

İkizler burcu kadını hareketli bir yaşamı çok sevdiklerinden dolayı hem zihinsel hem de fiziksel olarak sürekli aktiftirler. Çok sabırsız ve aceleci bir tavırları vardır. Hızlı düşünüp hızlı bir şekilde harekete geçebilirler. Gezmeyi, yolculuk yapmayıçok severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni bilgiler edinmeyi çok severler.

İkizler Burcu Erkeğinin Özellikleri


Zodyakın en ilginç, en değişken, kabına sığamayıp yerinde duramayan İkizler burcu erkeği İkizler burcu kadını gibi birçok insan tarafından anlaşılmaz olabiliyor. Çok neşeli bir yapıya sahiptirler. Mutsuz olmaktan, dramatik tavırlardan pek hoşlanmazlar. İkizler burcu erkeği neşeli bir yapıya sahip oldukları için neşeli kadınları da kendilerine mıknatıs gibi çekmektedirler.

Sosyal hayatları oldukça geniştir. Çevrelerinde sürekli dert yakınan, enerji emen ve surat asan insanlardan olabildiğince uzak dururlar. İkizler burcu erkeği çok zeki oldukları için kadınlarda aradıkları en önemli özellik zeki olmalarıdır. Tam bir alışveriş tutkunudurlar. Meraklı, mutlu ve hareketli bir yapıya sahiptirler. Oldukça kültürlü ve bilgi dağarcığı geniş kişilerdir. Rutin bir yaşam tarzları yoktur. Sürekli değişken bir yapıya sahip oldukları için aklına estiği vakit alıp başını gidebilmektedirler. İkizler burcu erkeği kadını özellikleri hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Terazi Burcu Özellikleri (24 Eylül- 23 Ekim)

Hava burçları arasında yer alan Terazi burcu, güler yüzlü, nazik, güzelliklerine düşkün bir yapıya sahiptirler. Bu özelliklerinden dolayı bulundukları ortamda dikkat çekmeyi başarırlar. Daima pozitif enerji yaymayı başaran Terazi burcu hayatın getirdiği güzellikler ile yakından ilgilidir. Venüs yönetiminde olduklarından dolayı

Terazi burcu kadın ve erkeklerinde tarifsiz bir çekicilik hâkimdir. Hayatlarında her daim bir denge anlayışı söz konusudur. Onların hayatlarında her şey eşit seviyede olması gerekir. Herhangi bir madde ya da bir duygu başka şeylerin önüne geçmemesi gerekir. Hava burcu olan Terazi burcunun dengesi bozulması halinde ortaya kararsızlıklar çıkmaktadır. Adil ve hoşgörülü bir yapıdadırlar. Eşitlik onlar için çok önemli olduğundan dolayı hiç kimseye ayrımcılık yapmak istemezler. Sevgi ve ikili ilişkileri temsil etmektedir.

Terazi Burcu Kadınının Özellikleri

Terazi burcu kadını çok iyimser bir yapıya sahiptir. Sevilmekten oldukça zevk alırlar. Hayatında ki bütün olaylara daima iyi yönünden bakmaya çalışırlar. Bundan dolayı olumsuz durumlarda dahi iyiyi görmeye çalışırlar. Göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip oldukları için her zaman oldukça dikkat çekicidirler.

Çok ince düşüncelere sahip olan Terazi burcu kadını ilk görüşte karşı taraftan etkilenip etkilenmediklerini anlama yetisine sahiptirler. Zeki ve kendine bakan kişiler Terazi burcu kadının ilgi alanında yer alır. Bakıma ve lükse önem veren bir kadındır. Terazi burcu kadınının sosyal hayatına karışır aynı zamanda duygularını karşılıksız bırakmanız halinde kısa sürede sizden uzaklaştığını görebilirsiniz.

Terazi Burcu Erkeğinin Özellikleri

Çekici bir yapıya sahip olan Terazi burcu erkeği genelde çapkın özellikleriyle bilinirler. Bu durum kendisinden çok başkalarının gösterdiği ilgiden kaynaklanmaktadır.  Bulunmuş oldukları ortamlarda çekici yapılarıyla boy gösterdiklerinden dolayı karşı cinsin bakışlarına ister istemez maruz kalırlar. İlgiye ve ikili ilişkilere düşkün bir yapıları olduğu için birisine gerçekten aşık oluncaya kadar çok sayıda ilişki yaşayabilmektedirler.

Birisine aşık olmadan kolay kolay evlenmezler. Diğerlerinden farklı olduğunu düşündükleri, zeki birisine aşık olurlar. Terazi erkeği baskı ve kıskanç tavırlardan hiç hoşlanmaz. Entelektüel bir yapıya sahiptirler. Harcama konusunda tutarlı değildirler. Adalet konusunda oldukça özverilidirler. Gizli kapaklı ve meraklı işlere karşı ilgileri vardır. Yalnızlıktan çok hoşlanmazlar. Terazi burcu erkeği kadını özellikleri hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Kova Burcu Özellikleri (21 Ocak- 19 Şubat)

Hava burçları grubunda ki üçüncü ve son burç olan Kova burcu, Terazi ve İkizler hava burçları gibi zihinsel bir yapıya sahiptirler. Hayatlarında zihinsel bir uyarım olmadıkları taktirde motivasyonları düşer ve çok sıkılırlar. Üçüncü hava burcu olan Kova burcu, Terazi burcunun sevgisi ve İkizler Burcu' nun neşeli havasını daha insancıl ve olumlu bir havaya dönüştürmektedir. Kovalarında değişken bir yapıları bulunmaktadır.

 Bir bakmışsınız utangaç ve sessiz bir bakmışsınız çok enerjik bir yapıdadırlar. Çok yardımseverdirler. Olayları önyargısız olarak değerlendirerek doğru bir şekilde çözümlemeye çalışırlar. Kalabalığa çok kolay bir şekilde uyum sağlayabilen Kova burcu bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirler. Geleceği öngörebilme yetisine sahiptirler. Hem kendisi hem de çevresinde ki herkes için eşitlik ve adalet duygusunu benimserler.

Kova Burcu Kadınının Özellikleri

Kova burcu kadını soğuk bir cazibeye sahiptir. Kava burcu kadını yanınızda oturabilir ama ruhu çok uzaklarda olabilir. Daha çok hedeflerine yönelen Kova burcu kadınından evine karşı çok ilgili ve vakit ayıran biri olarak görmemelisiniz. Daima çalışmayı, kendini geliştirmeyi seven Kova burcu kadını karşısında güçlü bir partneri olmasını diler.

Dobra bir yapıya sahip olduğu için bu durum bazen karşısında ki kişinin kalbinin kırılmasına neden olabilir. Duygusallık pek Kova burcu kadını için değildir. Duygusal yaklaşmayı duygusal kelimeler kullanmayı çok beceremez. Fakat jestleri ve davranışları duygusallığa dair her şeyi anlatmaktadır. Kova kadını akıl almaktan ve yaptığı işte engel olunmasından çok hoşlanmaz.

Kova Burcu Erkeğinin Özellikleri

Kova burcu erkeği bağlılıkta zorluk yaşayabilir. Karşısında ki kişiyi hemen sevebildiği gibi hemen de soğuyabilir. Duygularını çözmek bazen çok zordur. Tavırlarının ve ilginç hobilerinin sorgulanmasında çok hoşlanmazlar. Kimseye karışmadığı gibi kimse tarafından da karışılmak istemez. Hayatına alacağı kişinin hem zekâsı hem de eğitim seviyesi kendisiyle eş düzeyde olması gerekir.

Kova erkeği aşık olduğu taktirde sevgisini sonuna kadar belli etmektedir. Kova erkeği kısıtlatmaktan ve statüsünün düşürülmesinden çok hoşlanmadığı için ikili ilişkilerde ayrılıkların yaşanması söz konusudur. Çok yönlü ve özgürlüğüne düşkün bir yapısı vardır. Azla yetinmek kova burcu erkeğinin işi değildir. Güvenirliliği ve dürüstlüğü yönünden çevresinde ki kişiler tarafından hayranlık uyandırırlar. Kova burcu erkeği kadını hakkında daha fazla bilgi için Natal Astroloji sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Ara