Dolar

32,5461

Euro

34,8837

Altın

2.436,27

Bist

9.735,29

Hastanede yangın: 1 hasta yanarak can verdi

Adana'da, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde, hasta odasında çıkan yangında bir hasta yanarak can verdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-07-10 09:00:34

Hastanede yangın: 1 hasta yanarak can verdi

Olay, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı, hastanede tedavi gören Kerim Kaya'nın (37) bulunduğu odada yangın çıktı. Hastane personelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürürken, Kaya'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kaya'nın yanarak can verdiği öğrenildi. Kaya'nın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Öte yandan, hastane güvenlik personelinin yangını görüntülemek isteyen gazetecilerin üstüne yürüyerek engel olmaya çalıştığı görüldü.

ADANA KAMU HASTANELER BİRLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, hastane personeli tarafından bir odadan duman çıktığı fark edildiği, bunun üzerine hastaların ivedi bir şekilde tahliyesinin gerçekleştirildiği bildirildi. Açıklamada, "Yangının söndürülmesinden hemen sonra hastane binamızda ve hastalarımız ile ilgili yapılan inceleme neticesinde 'bipolar bozukluk' tanısıyla 07.07.2017 tarihinde hastaneye yatırılmış olan K.K isimli erkek hasta, yangının çıktığının düşünüldüğü 6. Erkek Servisindeki bir odada, hayatını kaybetmiş şekilde bulunmuştur" denildi.

Haber Ara