Dolar

32,3425

Euro

35,1138

Altın

2.311,55

Bist

9.079,97

Hastanede terk edilen bebeği sağlık çalışanları büyütüyor

Hastanede terk edilen bebeği sağlık çalışanları büyütüyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-25 17:33:46

Hastanede terk edilen bebeği sağlık çalışanları büyütüyor
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, Iraklı anne ve babası tarafından hastanede terk edilen 3,5 aylık bebeğin ihtiyaçlarını hastane çalışanları karşılıyor.

Alınan bilgiye göre, Iraklı Abdulrahmeen ve Amine Abdullah çifti, 3,5 ay önce dünyaya gelen bebeklerini Şırnak Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'nde terk etti. Ailesinden haber alınamayan bebeği hastanedeki sağlık çalışanları büyütüyor.

Bebeğe "Melek Su" adını verdiklerini söyleyen hemşire Sebahat Konuk, 101 gündür bebeğin ailesine ulaşamadıklarını anlattı.

Ailenin bebeği almasını beklediklerini ifade eden Konuk, "Ailesi bıraktı gitti, bekliyoruz. Ailesi gelmezse çocuk esirgeme kurumuna teslim edeceğiz. İnşallah ailesi bulunur" dedi.

Bebeğin sağlığının yerinde olduğunu ve güzel beslendiğini aktaran Konuk, "Şirinlik yapıyor artık ilgi bekliyor. Ailesine ulaşamadık, gelip alırlarsa iyi olur" ifadelerini kullandı.

Hemşire Hatice Şahin ise anne ve babanın bebeğin ilk gün tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra hastaneye bir daha dönmediğini dile getirdi.

Haber Ara