Dolar

32,5626

Euro

34,9387

Altın

2.426,84

Bist

9.722,09

Hangi ilde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? İstanbul'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Hangi ilde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada normalleşmeye geçişin kriterlerini paylaştı. Erdoğan 'Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek.' Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Sokak kısıtlaması hangi illerde kalktı? Kısıtlamanın kalktığı iller hangileri? İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 20:36:16

Hangi ilde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? İstanbul'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Hangi ilde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada normalleşmeye geçişin kriterlerini paylaştı. Erdoğan "Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek." Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Sokak kısıtlaması hangi illerde kalktı? Kısıtlamanın kalktığı iller hangileri? İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Hangi ilde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yerinde Karar dönemi ile ilgili detayları paylaştı. Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan erdoğan şunları söyledi: İlleri mavi-sarı-turuncu-kırmızı diye sınıflandırdık. Tedbirlerin sıkılaştırılması veya gevşetilmesi kararı iyileşme veya kötüleşme durumuna göre verilecek. Normalleşme adımlarının prensipte nasıl atılacağını kapsamlı görüştük. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? İstanbul'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?

İşte risk haritası

Haber Ara