Dolar

32,3980

Euro

35,1997

Altın

2.324,72

Bist

9.079,97

Hamzaoğlu: 'Emin adımlarla ilerliyoruz'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-0 galip geldikleri Eskişehirspor karşılaşması sonrası 'Takımımız oturdu ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-30 06:18:44

Hamzaoğlu: 'Emin adımlarla ilerliyoruz'

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Eskişehirspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “İlk 4 haftada aldığımız sonuçlardan bizde memnun değildik. Biz iyi bir kadro oluşturduğumuzun, ilerleyen haftalar da bu kadronun oturduğunda daha iyi bir futbol oynayacağının farkındaydık. Tabi sürekli bir baskı ve eleştiri bizi etkilemiyordu ama çevremizdeki bir çok insanı etkilediğini görünce ona üzüldüm ve tepkili konuşmalarım oldu. Şükürler olsun takımımız oturdu. Herkes saha içinde ve saha dışında uyumlular. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah böyle devam eder” dedi.

“BU MAÇ ONLAR İÇİN ŞANSTI”

6 oyuncularının bir önceki maça göre yeni olduğunu hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “3 yabancı ile çıktık sahaya. 18'de de 3 yabancımız vardı. Bütün oyuncularım sezon başından beri hazır oldukları için çekinmeden bu rotasyona gittik. Zaten bugüne kadar oynattığımız oyunculara sevinmekten ziyade oynatamadıklarımıza üzüldük. Bu maçta bizim için şansttı ve bu şansı vermeyeliyiz diye düşündük. Herkesin oynama isteği var. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Burak iki gol attı. Sevindirdi bizi de . Benfica maçı öncesi de Burak'ın sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesi bizi umutlandırdı” diye konuştu.

“SAHADAKİ İSİMLER ÖNEMLİ DEĞİL”

Kadroda yaptığı rotasyon hakkında ise Hamza Hamzaoğlu, şöyle konuştu:
“Hem Benfica maçını hem de Fenerbahçe maçının yorgunluğunu düşündük. Ağrısı olanlara zaman tanıyalım, daha sağlıklı şekilde önümüzde haftaya çıkalım diye düşündük. En önemlisi az süre alan arkadaşlarımızın oynama gerekliliği. Biz herkese aynı şekilde davranıyoruz. Bütün oyuncularımız bizim için değerli .Takımın kadrosuyla sonuna kadar güvendiğimizi biliyorlar. Sahadaki isimler önemli değil. Sahada her zaman Galatasaray'a yakışır oyun oynayan oyuncular olacaktır”

“DENEYER İKİ MEVKİDE DE İYİ BİR PERFORMANS SERGİLİYOR”

‘Denayer'in performansını nasıl buldunuz?' şeklindeki soruya ise tecrübeli çalıştırıcı, “Denayer'i sağ bek ve stoper mevkiilerinde kullanacaklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Bugün stoperde kullanmayı tercih ettik. Denayer genç, dinamik ve futbol bilgisi iyi olan bir oyuncu. İki mevkiide de iyi bir performans sergiliyor” şeklinde konuştu.

“BENFICA VE ATLETICO MADRID'İ YENMEK İSTİYORUZ”

Şampiyonlar Ligi'ndeki gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren Hamzaoğlu, “Buradaki maçı kazandıktan sonra grupta bir şansımızın olduğunu düşünüyorum. Her zaman vardı ama iyi bir başlangıç yapmadığımız için o şansı zora sokmuştuk. Şu anda hem Benfica ile hem de Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağız. Biz bu iki maçtan da kazanabiliyorsak eğer kazanarak dönmek istiyoruz. Biz Galatasaray'ız, çıkıp Benfica'ya ve Atletico Madrid'e karşı galibiyet için oynayacağız” dedi.

“BAŞKAN NE DEMEK İSTEDİ ANLAMADIM”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, bir televizyon kanalınada, “Hamza Hoca'yı kurtarmak için bizi Galatasaray'a yendirdiler” şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, “Onu dinlemedim sadece duydum. Dinledikten sonra yorum yapabilirim. Ne demek istedi başkan pek anlayamadım. Trabzonspor kolay bir durum da değil. O yüzden bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara