Dolar

32,3691

Euro

34,9843

Altın

2.326,26

Bist

9.079,97

Hamas'tan yalanlama: O açıklamalar Halid Meşal'e ait değil

Filistin Sama Haber Ajansı’nın yayınladığı ve Hamas Siyasi Birimi eski başkanı Halid Meşal’e ait olduğunu iddia ettiği açıklamaları yalanladı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-25 22:57:33

Hamas'tan yalanlama: O açıklamalar Halid Meşal'e ait değil

Sama Haber Ajansı, bugün yayınladığı bir haberde Hamas Siyasi Birimi eski başkanı Halid Meşal'in "Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas Yüzyılın Anlaşması'na karşı mücadele yürütüyor. Onun arkasında durmak gerekir” dediğini iddia etti.

HAMAS: KESİNLİKLE YALAN

Hamas, bugün yaptığı açıklamada, Meşal'in o tür bir açıklamayı kesinlikle yapmadığı ve Sama Haber Ajansı'nın iddia ettiği gibi söz konusu açıklamaların HuffPost Arabi sitesinde de yayınlanmadığını belirtildi.

Açıklamada "Mahmud Abbas'ın baskılara maruz kaldığı ve Yüzyılın Anlaşması'na karşı mücadele verdiği" iddialarının asılsız olduğunu ve kimseyi kandıramayacaklarını belirtti.

Hamas sözcülerinden Abdüllatif El-Kanua, Fetih liderlerinin açıklamalarının Yüzyılın Anlaşması projesine paralel hareket eden Abbas'ın imajını düzeltme çabası olduğunu söyledi. El-Kanua, Gazze kentinde dün binlerce insanın gösteri yapıp Abbas'ın istifasını istemesinin Filistin Yönetimi Başkanı'nın başarısızlığını gösterdiğini belirtti.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara