Dolar

32,5061

Euro

34,8137

Altın

2.490,09

Bist

9.549,37

Halkbank final için sahaya çıkıyor

Başkent ekibi, Efeler Ligi play-off yarı final ikinci maçında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak- Başantrenör Kovac: 'Bu sezon iyi işler yaptık ve finali hak ettik'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-03-24 11:45:20

Halkbank final için sahaya çıkıyor
Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

TVF Başkent Voleybol Salonu'ndaki müsabaka saat 16.00'da başlayacak.

İki galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği seride Halkbank, ilk karşılaşmayı deplasmanda 3-1 kazandı. Başkent ekibi yarın da rakibini mağlup ederse finale yükselecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un galibiyeti halinde ise finalisti belirleyecek son müsabaka 28 Mart'ta yine Ankara'da yapılacak.

Halkbank Başantrenörü Slobodan Kovac, CEV Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra tüm dikkatlerini lige verdiklerini bildirdi.

İtalya'dan döndükten sonra fazla antrenman yapamadan bu karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Kovac, "İlk müsabakayı kazanmış olmamız bir şey ifade etmiyor. Karşımızda zor bir rakip var." ifadelerini kullandı.

İyi konsantre olup kazanarak finale çıkmak istediklerini vurgulayan Kovac, "Çünkü bu sezon iyi işler yaptık ve finali hak ettik." şeklinde görüşünü belirtti.

Ligde normal sezonu lider tamamlayan Halkbank, play-off çeyrek finalinde ise Afyon Belediye Yüntaş'ı eleyerek yarı finale çıkmıştı.

Haber Ara