Dolar

32,3448

Euro

35,0981

Altın

2.310,54

Bist

9.079,97

Halay başı kavgasında otomobille ezilen gencin durumu ağır

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir kişi, halay başı meselesi yüzünden kavga ettiği şahısların üzerine otomobille dalarak 1'i ağır 5 kişiyi yaraladı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-24 17:39:36

Halay başı kavgasında otomobille ezilen gencin durumu ağır
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir kişi, halay başı meselesi yüzünden kavga ettiği şahısların üzerine otomobille dalarak 1'i ağır 5 kişiyi yaraladı. Ağır yaralanan gencin babası şahıs hakkında yasal olarak her türlü haklarını arayacaklarını söyledi.

İddiaya göre, Dilovası ilçesinde bir düğünde iki grup arasında halay başı olma konusunda kavga çıktı. Yumruk yumruğa kavga eden şahısları düğünde bulunan vatandaşlar ayırdı. Kavgaya karışan M.Ö.A. düğün bittikten sonra evlerine doğru gitmekte olan Sedat D. (30), Mertcan D.(17), Salih A., Zekeriya Y. ve Berkay Ş.'nin arasına otomobilile daldı. Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılırken zanlının otomobille grubun arasına dalması güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı.

"ÇOĞUMUN YÜZÜNDE KALICI BIR HASAR KALMASI MUHTEMEL"

Kazada ağır yaralanan Mertcan D.'nin babası Fikri D., "Pazar saat beş sularında işten eve geldim. Annesi evde yoktu. Annesini aradım düğünde olduğunu öğrendim. Düğün salonuna giderek annesi ile eve geldik. Yarım saat sonra bu haber geldi bize. Olay yerine gittiğimde orası ana baba günüydü. Üç tane ambulans vardı. Neye uğradığımı şaşırdım. Bir anda idrak edemedim. Doktorlardan almış olduğumuz bilgiye göre çocuğun yüzünde kalıcı bir hasar olması da muhtemel. Birden fazla operasyon geçirecek. Yasal yollardan ne gerekiyorsa yapacağım. Yasal süreçte hakkımız ne ise sonuna kadar gideceğiz" dedi.

"MALUM ŞAHSI ADALETE BIRAKIYORUZ"

Kaza yaralanan aynı zamanda Mertcan D.'nin amcası olan Sedat D., "Ben olayın bizzat içerisindeydim. O anları dakika dakika saniye saniye yaşadım. Olay düğün salonuna intikal ettikten sonra olayı yatıştırdığımızı sandık. Düğün bittikten sonra eve gitmek için yola çıktık arkadaşlarla beraber. Malum şahıs o kavgadan ötürü tekrardan yeğenimi görünce arabayı hepimizin üzerine gözünü kırpmadan sürdü. Bir nevi canımıza kast etti. Allah kimsenin başına vermesin. Çok kötüydü. O anları yaşamak zor. Yeğenimin durumu ağır. Malum şahsı adalete bırakıyoruz. Gerekenin yapılmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kazada ağır yaralanan Mertcan D.'nin tedavisi Darıca Farabi Devlet Hastanesinde devam ederken diğer yaralıların taburcu edildiği öğrenildi.

Haber Ara