Dolar

32,3145

Euro

35,1153

Altın

2.288,86

Bist

9.048,33

Hakan'dan AK Parti'li Ünal'a sert sözler

Gazeteci Ahmet Hakan ile AK Partili Aydın Ünal arasındaki tartışma canlı yayında Hakan'ın sert sözleriyle devam etti...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-13 01:45:40

Hakan'dan AK Parti'li Ünal'a sert sözler

AK Parti Milletvekili Aydın Ünal ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan arasındaki gerginlik tırmanıyor. Aydın Ünal'ın "Ankara'da akan kana bir vampir edasıyla üşüşen CHP ve HDP yönetimi ile Doğan/Fetullah medyasını da yakından izliyoruz. O kan sizi boğacak" tweeti gündemde tartışma konusu olmuştu. Ünal'ın kendisiyle ilgili iddialarına tepki gösteren Ahmet Hakan, milletvekilini iddialarını ispatlaması için çağrıda bulundu.

Ahmet Hakan CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'de, Ankara'da 97 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıyı konuklarıyla tartıştı. Program sırasında AK Parti Milletvekili Aydın Ünal'ın başka bir televizyon programında, kendisine yönelik bazı suçlamalar yönelttiğini söyleyen Hakan, Ünal'ın"Beni hedef gösteriyorlar" iddialarına da cevap verdi. 

 Ahmet Hakan'ın sözleri şöyle;

"Bu akşam çıkmış, bir başka televizyon programına. Demiş ki işte Ahmet Hakan beni hedef gösterdi! Yav ne hedef göstereceğim. Asıl hedef gösteren sensin. Sen bizi vampir edasıyla bir kana uçuşmakla suçluyorsun. Burada çalışan bütün çalışanları, emekçileri vampire benzeriyorsun. Biz kendimisi savunmayacak mıyız? Bir şey söylediğimizde de hedef gösteriyorsun diyeceksin.

"İSPAT ETMESSEN NAMERTSİN"

Bir de iftira atmış. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Hakan'ın metinlerini yazar diye. Yav bu çok alçakça bir iftira. Ahmet Hakan, bir kelime yazdıysa eğer bunu ispat et. Eğer etmesse Cumhurbaşkanı'nın dediği gibi namertsin. Ben sadece kendi metinlerimi yazarım. Arkadaş, başkalarına metin yazdığı için karıştırıyor hernalde.

Haber Ara