Dolar

32,3722

Euro

35,0096

Altın

2.323,69

Bist

9.079,97

Hafta sonu fırınlar kaça kadar açık? Fırın kaçta kapanıyor?

Sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulanmaya başlandığı yeni yılın ilk kısıtlı hafta sonunda, fırınların saat kaça kadar açık olduğu, internet üzerinden en çok aranan konular arasında yer aldı. Geçtiğimiz yılın kuralları ile kısıtlamalar devam mı edecek? Fırınlar saat kaçta açılacak ve kaçta kapanacak? Fırınlar hafta sonu açık mı? Sokağa çıkma yasağında fırın açılabilecek mi? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-09 15:47:03

Hafta sonu fırınlar kaça kadar açık? Fırın kaçta kapanıyor?

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, hafta sonlarına yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının altıncı uygulamasının bugün saat 21.00'de başlayıp, pazartesi günü sabah 05.00'de sonlanacağı belirtildi. Bu kapsamda; market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler bugün saat 20.00'ye kadar, cumartesi ve pazar günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebileceklerdir.

Sokağa çıkma yasağında fırınlar açık olacak mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumartesi ve pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayilerinin açık olacağı ifade edildi.

9-10 Ocak tarihlerinin tamamını kapsayan ve pazartesi günü (11 Ocak) tarihinde saat 05.00'a kadar devam edecek olan yasak sürecinde vatandaşlar ekmek ve diğer unlu mamul ihtiyaçlarını karşılamak üzere ikametlerine en yakın işletmelerden alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara