Dolar

32,3154

Euro

35,1147

Altın

2.292,51

Bist

9.065,48

Hacıosmanoğlu, Swarovski ailesinin davetine katıldı

Hacıosmanoğlu, Swarovski ailesinin davetine katıldı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-11 16:24:28

Hacıosmanoğlu, Swarovski ailesinin davetine katıldı
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Swarovski ailesinin davetine katıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Hacıosmanoğlu ve genel menajer Serhat Altıncı'nın Avusturya'nın Salzburg şehrinde Swarovski ailesiyle bir araya geldiği belirtildi.

Kulüp açıklamasında, Garnot Langes ve Diana Langes'le Swarovski şirketinin merkezinde bir araya gelen Hacıosmanoğlu'nun, Diana Langes'e Trabzonspor onur üyeliği belgesini sunduğu ifade edildi.

Trabzonspor'a onur üyesi olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Langes'in, "Daha önce sayın başkanın davetiyle Trabzon'a gelerek Trabzonspor taraftarının takımını nasıl desteklediğini gördük. İnanın çok etkilenmiştik. Kısa bir zamanda tekrar Trabzon şehrinde taraftarla beraber maçlardaki yerimizi alacağız" ifadelerine yer verildi.

Hacıosmanoğlu ile geleceğe dönük olarak sportif stratejik ortaklığın planlarını geliştirdiklerini belirten Langes'in, "Önümüzdeki günlerde Swarovski ve Trabzonspor arasındaki bağı güçlendirecek bizleri de şimdiden heyecanlandıran adımlar için çalışmalarımızı yürütüyoruz" şeklinde görüşleri aktarıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu ise davetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Trabzonspor ve Swarovski, sportif anlamda güzel çalışmalara imza atacaktır" dedi.

Haber Ara