Dolar

32,5699

Euro

34,9505

Altın

2.427,08

Bist

9.722,09

Hacamat hangi hastalıklara iyi gelir? 2021 Hacamat hangi günlerde yapılır?

Kadim tedavi yöntemlerine günümüzde ilgi gittikçe artmakta. Hacamat tedavisi de vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Yapılan araştırmalara göre hacamat bir çok hastalığın tedavisinde destekleyici olarak kullanılmasında fayda var. Peki hacamat hangi hastalıklara iyi gelir? 2021 hacamat hangi günlerde yapılır? Hacamat ne zaman yaptırılır? Hacamat migrene iyi gelir mi? Hacamat migreni tedavi eder mi? Hacamat tansiyona iyi gelir mi?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-06 19:38:56

Hacamat hangi hastalıklara iyi gelir? 2021 Hacamat hangi günlerde yapılır?

Kadim tedavi yöntemlerine günümüzde ilgi gittikçe artmakta. Hacamat tedavisi de vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Yapılan araştırmalara göre hacamat bir çok hastalığın tedavisinde destekleyici olarak kullanılmasında fayda var. Peki hacamat hangi hastalıklara iyi gelir? 2021'de hangi günlerde hacamat yaptırılır. Hacamat migrene iyi gelir mi? Hacamat tansiyona iyi gelir mi? Hacamat migreni tedavi eder mi? 

HACAMAT HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİR?

Hacamat hangi hastalıklara iyi gelir sorusu binlerce kişi tarafından internette araştırılıyor.  Hacamat günümüzde oldukça fazla rabet gören alternatif tedavi yöntemidir. Bir çok insan rahatsızlıklarının tedavisinde destekleyici olarak hacamat tedavisinden faydalanır. Peki hacamat hangi hastalıklara iyi gelir? İşte hacamatın iyi geldiği hastalıklar; Hacamat genellikle cilt ve deri hastalıklarına iyi gelmektedir. Yüksek tansiyon ve kolesterol hastalığı olan kişilerde hacamat tedavisi olumlsu sonuçlar verir. Yüksek tansiyon hastalıklarında hacamat tedavisi tansiyonu dengelemeye destek olur. Kişilerin kan dolaşımını hızlandırdığı için vücuttaki ağrıları önlemektedir. Genellikle kronik şekilde baş ağrısı göğüs ağrısı ya da eklem ağrısı çeken kişilere hacamat uygulaması yapılır. NOT: Hacamat tedavisine başlamadan önce bir hekime danışılmalıdır. Hacamat tek başına bir tedavi yöntemi değildir. 

2021 HACAMAT HANGİ GÜNLER YAPILIR?

Hacamatın yapılması için tarih aralığına dikkat etmek önemlidir. Hacamat için özellikle belirlenen tarihler vardır. İşte 2021 hacamat tarihler;

Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri hacamat tedavisi yapılmaz

Hacamat tedavisi hicri ayın 5 ile 25. günleri arasında yapılmalıdır. Hicri ayın; 17, 19 ve 21. günleri en etkili günlerdir

Salı gününe denk gelen Hicri ayının 17. günü hacamat altın günüdür

Tedavi amaçlı yapılacak olan hacamat tedavisinde gün gözetmeksizin hacamat tedavisi olunabilir

HACAMAT_GÜNLERİ-2021

HACAMAT SİNÜZİTE İYİ GELİR Mİ?

Sinüzit ağrısı çeken insanlar ilaç kullanmadan bu ağrılarından kurtulmak için hacamat tedavisine yöneliyor. Sinüzit ağrısından kurtulmanın alternatif yollarından birinin de hacamat olduğu iddia ediliyor. Sinüs bölgesine yapılan hacamat tedavisi ile birçok insan sinüzit ağrısından kurtuluyor. Ancak şunu tekrar söylemekte fayda var doktor onayı olmadan herhangi bir sinüzit tedavisine başlamayın. Ayrıca hacamat yaptıracağınız merkezin yetki belgesi ve uzamanlıkları iyi araştırılmalıdır.

HACAMATIN FAYDALARI NEDİR?

Hacamat tedavisinin faydası saymakla bitmez. İşte hacamatın faydaları; Hacamat vücudu ağır metallerden ve toksik kalıntılardan temizler Bağışıklık sistemini güçlendirir Damarları temizler Kolesterolü düşürüyor Vücut direncini arttırır Kısırlık, üreme problemleri, cinsel zayıflık gibi sorunların tedavisinde destekleyicidir Kan üretimi konusunda vücudu uyarır Beyin fonksiyonlarını canlandırıyor Boyun ve bel fıtığı, eklem ağrıları, kalp, karaciğer ve psikolojik hastalıkların tedavisine destek olur.

Haber Ara