Dolar

32,5494

Euro

34,8179

Altın

2.431,51

Bist

9.722,09

GYV iftarına kimse katılmadı

Latif Erdoğan’ın “Meral Akşener’in iftira kasetini bana Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil izlettirmek istedi” şeklindeki açıklamasından sonra apar topar yurtdışına kaçan Mustafa Yeşil, başkanı olduğu vakfın iftarına da katılmadı.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 16:19:22

GYV iftarına kimse katılmadı

Sabah'ın haberine göre; Bir zamanlar ünlü isimlerin katılmak için sıraya girdiği Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı iftarına bu yıl sadece Gülen örgütüne maddi bağımlılığı olan isimler dışında kimse katılmadı.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın "hayalimdeki Türkiye" temalı iftarında dün bir şok yaşandı. Latif Erdoğan'ın "Meral Akşener'in iftira kasetini bana Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil izlettirmek istedi" şeklindeki açıklamasından sonra yurtdışına kaçan Mustafa Yeşil, başkanı olduğu vakfın iftarına da katılmadı.

Açılış konuşmasını ise vakfın başkan yardımcısı Cemal Uşşak yaptı. ABD'ye kaçışını "Rutin ziyaretlerimi gerçekleştiriyorum, ben sık sık ABD'ye giderim" diyerek geçiştiren Mustafa Yeşil'in başkanı olduğu vakfın iftarına katılmaması sosyal medyada Gülen cemaatinin tabanı tarafından bile eleştirildi.
 
İNSANLAR KATILMAK İÇİN SIRADA BEKLEDİĞİ GYV İFTARINA KİMSE KATILMADI
 
Son yıllarda yaptığı operasyonlarla arkasında binlerce mağdur bırakan, halkın gözünden ve gönlünden düşen Paralel örgütün legal görünümlü kuruluşu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın iftarına bir zamanlar birçok ünlü isim katılmak için sırada beklerdi. Dünkü "Hayalimdeki Türkiye" temalı iftarda ise sadece Gülen örgütüne maddi bağımlılığı bulunan isimlerin katıldığı dikkat çekti. Gülen grubunun dışındaki hiçbir ismin ilgi göstermediği iftar, Gülen'e yakın medyadada fazla ön plana çıkarılmadı.

Haber Ara