Dolar

32,5392

Euro

34,7953

Altın

2.437,62

Bist

9.722,09

Gürkan'dan referandum çalışması

Referandum çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, '16 Nisan'da da Battalgazi mahalleleri olarak kendimize yakışanı ve yaraşanı yapacağımıza inanıyoruz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-06 16:27:11

Gürkan'dan referandum çalışması
Referandum çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "16 Nisan'da da Battalgazi mahalleleri olarak kendimize yakışanı ve yaraşanı yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda Çamurlu ve Üzümlü Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan burada yaptığı konuşmada Battalgazi Belediyesinin rekor düzeyde hizmetlere imza attığını ifade ederek, "Türkiye'ye örnek olacak ve rol model olacak çalışmalara imza atıyoruz. Bu sizlerin gayreti, sizlerin çabası, sizlerin duası, arkadaşlarımızın çalışmaları neticesinde oluyor. Bugün Battalgazi hakikaten Türkiye'nin önünde ve Türkiye'ye rol model olacak işleri yapan bir belediye konumunda" diye konuştu. Geride kalan 3 yıl içerisinde önemli başarılara imza attıklarını kaydeden Gürkan, "Yeni belediye hizmet binamızın yapılması, aynı anda DSİ'ye yeni bir hizmet binası yapılması. Bunun yanı sıra konkasör tesislerimizin kurulması, asfalt plentimizin faaliyete geçmiş olması, kanal ıslahları, parklar, çevre düzenlenmesi ve Yeşil Kuşak projemiz başta olmak üzere belediyemizde güzel işler yapılıyor" şeklinde konuştu. Referandumun önemine dikkat çeken Başkan Gürkan, "Yeni sitemle birlikte marjinal anlamda, inanç değerlerinin, etnik yapıların istismar edilmesinin önüne geçilecek. Ayrıca söylem olarak, dil olarak da herkes dilini yumuşatıp, kucaklayıcı bir lisans telafuz etmek mecburiyetinde kalacak. Dikkat ederseniz bu birleştirici ve bütünleştirici bir yapı formatının Türkiye'ye egemen olması, Türkiye'de istikametin doğru gitmesi ve istikrarında sürekli olma amacına matuf olmuştur. Ben vatandaşımızın sağduyusuna, önsezilerine güveniyorum. Vatandaşlarımızda bu konuda şimdiye kadar kendilerine yakışan ve yaraşanı yaptılar. Ben inanıyorum ki 16 Nisan'da da Battalgazi mahalleleri olarak kendimize yakışanı ve yaraşanı yapacağımıza inanıyoruz. Sizlerden aldığımız güven, destek, bizi emin adımlarla istikbale doğru, ileriye doğru, daha güzel hizmetleri sizlere sunmak gayreti ve çabasını, şevkini bize verecektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çekerek, "Biz teşkilat olarak ve başkanımızla birlikte önümüzde yapılacak referandum hakkında sizlere bilgi vermek istedik. Zaten halkımız da bu konuda yeterli düzeyde bilgi sahibi. Ama bu konuda daha hassas davranması hususunda halkımızla istişarelerde bulunalım, görüş alışverişinde bulunalım diye, sizleri ziyaret etmiş olduk. Mahalle başkanımız bizi evlerinde ağırlamış oldular. Allah razı olsun diyorum. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder'in yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı meclis üyeleri de katıldı.

Haber Ara