Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-29 18:03:09

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Yine meydan okudu: Elinde ne belge varsa...

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine ve yakınlarına yönelik iddialarıyla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha meydan okudu, elinde ne belge varsa adli makamlara teslim etmeye çağırdı.

...

Teknolojide hangi noktadayız, nereyi hedefliyoruz ?

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, yerli yazılım ve teknoloji üretimine başlandığını belirterek, "Bilgi ekonomisi tabanlı bir ekosistem oluşması için ülkemizi uluslararası internet trafiğinin geçiş ve dağıtım merkezi haline getireceğiz" dedi.

...

Savaş suçlusu Hırvat general duruşmada zehir içip intihar etti

Lahey - Hollanda'nın Lahey şehrinde görülen savaş suçları temyiz duruşmasında karar okunduğu sırada zehir içen Hırvat savaş suçlusu Slobodan Praljak'ın kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi.

...

AYM'den Kılıçdaroğlu'na ret!

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifade özgürlüğünün ihlal edildiği iddiasıyla Anayasa Mahkemesine (AYM) yaptığı bireysel başvuruda karar çıktı. Mahkeme, ifade özgürlüğünün ihlal edilmediğine karar verdi.

...

49 ilde FETÖ operasyonu: 333'ü asker...

İstanbul - Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetlerindeki yapılanmasına yönelik 49 ilde 333'ü çeşitli rütbelerde asker ve 27'si sözde 'mahrem imam' olmak üzere 360 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

...

Bu gece Mevlit Kandili

İstanbul - Bu gece, alemlere rahmet olarak gönderilen son Peygamber Hazreti Muhammed Mustafa'nın dünyaya teşrif ettiği gece.

...

Türkiye'yi ağlatan doktor konuştu

Kahramanmaraş - Türkiye'yi hem ağlatan hem de gururlandıran o doktor konuştu.

...

1 lira isteyen tinerciyi yaktı

İstanbul - İstanbul'da bir kişi, metrobüs durağında vatandaşlardan 1 lira isteyen madde bağımlısını dövüp ateşe verdi.

...

Patlama sokağı savaş alanına çevirdi

Giresun - Bulancak ilçesinde bir sokakta dün gece çıkan yangın ve sonrasında yaşanan patlamada onlarca ev ve iş yeri zarar görürken, ortalık savaş alanına döndü.

Haber Ara