Dolar

32,5874

Euro

34,8578

Altın

2.495,97

Bist

9.668,37

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-13 18:06:58

Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Trump ve Putin'in o açıklamasına tepki

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ve Putin'in Suriye'deki çatışmanın askeri çözümü olmadığı yönündeki açıklamalarını, "Askeri çözüm söz konusu değilse, o zaman çeksinler askerlerini. Orada Türkiye'nin askeri yok ki. Onların var" dedi.

...

Partilerin Meclis Başkanlığı adayları belli oldu

Ankara - Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanlığı için tüm partilerin adayları belli oldu. Son olarak AK Parti, İsmail Kahraman'ı yeniden aday gösterdi.

...

335 ölü, 4 bin 500 yaralı

Halepçe - Irak'ın Halepçe kentinde 7,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 335 kişi hayatını kaybederken, 4 bin 500 insan da yaralandı.

...

38 terörist etkisiz hale getirildi: Biri gri listeden!

Ankara - 6-13 Kasım haftasında 38 terörist etkisiz hale getirildi.

...

Antalya'da FETÖ soruşturması: 17 tutuklama

Antalya - Fetullahçı terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 17 kişi tutuklandı.

...

Kuzey Irak'a hava harekatı

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'taki Zap, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekâtı düzenlendiğini açıkladı.

...

Yeni evli çift bu kazada ağır yaralandı

İstanbul - Sarıyer'de "U" dönüşü yapan hafif ticari araca, hızla gelen motosiklet çaptı. Feci kazada, motosikletteki yeni evli çiften kadın yola savrulurken, erkekse aracın altında bir süre sürüklendi.

...

Yok artık dedirten görüntü !

Osmaniye - Kadirli ilçesinde hızla giden otomobilin kapısını açarak dışarı sarkan, bir yandan da ayaklarıyla otomobili kullanan gencin görüntüsü bu kadarına da pes dedirtti.

Haber Ara