Dolar

32,3495

Euro

35,1149

Altın

2.309,28

Bist

9.079,97

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik. 'Barzani bu sevdadan vazgeçmelidir'Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak'taki referandu

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-22 18:03:44

Günün özeti
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Barzani bu sevdadan vazgeçmelidir"

Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak'taki referandum kararına ilişkin, "Henüz zaman bitmiş değil kuzey ırak yönetimi, Barzani bu sevdadan, bu inattan vazgeçmelidir" dedi.

...

Kefken açıklarında batan teknede ölü sayısı 15'e yükseldi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kefken açıklarında göçmenleri taşıyan balıkçı teknesinin batması sonucunda ölü sayısının 15'e yükseldiği açıklandı.

...

4 terörist daha etkisiz hale getirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi. Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatında da teröritlerce kullanılan silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edildi.

...

İzmir'de avukatlara FETÖ operasyonu: 26 gözaltı

İzmir'de yürütülen FETÖ soruşturmasında hakkında yakalama kararı bulunan 33'ü avukat 44 kişiden aralarında avukatların da bulunduğu 26 şüpheli yakalandı.

...

Çilingir çağırıp, hamal tutarak depoyu soydular

Adana'da, çilingir çağırıp hamal tutarak bir tekstil deposundan 152 bin liralık kumaş ve büro malzemesini çaldığı iddia edilen 2 kişi yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.

...

Kazanın böylesi pes dedirtti

İstanbul Eyüp'de bir kişi, binmeye çalıştığı triportöre yanlışlıkla araca gaz verince araç yola fırlayarak seyir halindeki bir otomobile çarptı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

...

Dikkatsiz kadın ve torununa motosiklet çarptı

Dikkatsiz kadın ile torunu motosikletin altında kaldı.

Haber Ara